Sloba31
Član
Spominju se i domaća krupna i domaća rana, da li je to i zaklopačka ustvari isto?
Domaca krupna je madjarska najbolja. Zaklopacka ruza je zaklopacka ruza. Koja je domaca rana nemam pojma mada sam imao jedno drvo koje se osusilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spominju se i domaća krupna i domaća rana, da li je to i zaklopačka ustvari isto?
Јеси ли сигуран да ти је то Септембарска? Код мене на 9 стабала нема још ни један цветић.Septembarska slikana juče. Stiže početkom septembra a cveta čak par dana pre NS sorti Jedino je pozitivno što cveta jako dugo.
Сад почиње и да ме не чуди што ће ЕУ за коју годину забранити употребу препарата на бази бакра (због презасићености). Два бакра на јесен, један преко зиме и ако му додамо још овај у вегетацији биће као и код њих. Изгледа да ћемо морати да избацимо јесењу и зимску резидбу и само радити зелену.Препарат Talocuper.
Препарат
Talocuper.
kako sam ja shvatio j..e lud zbunjenog,iz prica nekih strucnih ljudi iz instituta pak tvrde da je keckemetska ruza isto sto i zaklopacka,tj da su je samo prisvojili,j...m li ga sad sta je tu istina.
Јеси ли сигуран да ти је то Септембарска? Код мене на 9 стабала нема још ни један цветић.
Za vincansku ruzu prvi put cujem.
Da li je glupo da neke budu vaza a neke piramida zavisno sta cu na kojoj vocki moci da uradim..?