rosuljac
Član
Onda su mi uvalili drugu sortu, kupljena je ko NS rodna. Sad geldam slike ni plod ne liči na nju. Dakle podvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кајсије не траже пуно хемије. Два пута годишње бакарна средства и једном до два пута прскање против сушења цвјетова. Некад могу да налете гусјенице, а за њих имају природна средства. Мислим да их производе у Зрењанину. Нагурај ти њима стајског ђубрета и не секирај се. Ако је земља кисела може и нешто пијеска и то је то. Можеш да посијеш и бијелу дјетелину.Kajsije su odlične i prijem i porast ... kad ih uporedim sa šljivama i dunjama voćke No1. Jesenas posađene i do sada hemiju nisu videle a za ubuduće ... videćemo.
jesen 2011 i jesen 2012.@Yoca - koliko su ti stare kajsije sa slika?
Ko ima vise sorti koja vam je najrodnija ove godine?
Koliko idu kajsije za rakiju cena po kg
Ne isplati se prodavati ni po 100din.
Sve u rakiju i neka stoji, prodace se.
Ne isplati se prodavati ni po 100din.
Sve u rakiju i neka stoji, prodace se.
Zavisi i koliko voća imaš i koliko rakije možeš prodati, ja sam posadio 380 kom kajsija i sad bi potpisao prodaju po ceni od 100din za sve i kilu čak sebi da ne ispečem ni litru rakije.