miroljubceful
Član
nema ovo veze sa detlicima,tu je neko drugo oboljenje u pitanju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvinjavam se ako pitam neso o cemu je vec pisano ali cini mi se da sam negde procitao da se kajsija ne reze zimi. Vazi li to i za tek posadjene kajsije, mislim na skracivanje, moze li sada ili da se ceka vegetacija?
Treba naći balans između prirodnog(čitaj zapuštenog) i sterilnog i uniformisanogOvaj covek je potpuno u pravu...
Nikako skromni rezultati, ja sam svojim ocima video ista takva neorezana stabla godina kad klima ide na ruku kajsiji rode preko 200kgZnaci odprilike, retka sadnja sa skromnim ulaganjima daje skromne rezultate i nema problema sa susenjem stabala.
Nikako skromni rezultati, ja sam svojim ocima video ista takva neorezana stabla godina kad klima ide na ruku kajsiji rode preko 200kg
Onda se postavlja pitanje o rentabilnosti zasada,šta ce nam kajsije ako od prihoda koji ostvarimo od drugog voća moramo izdvajati jedan deo da bi održavali zasad kajsija.pa ne mozes ziveti od prihoda koji nije redovan, sam covek kaze da zna i 2 godine za redom da omane