Kada niste u traktoru, vozite

Vozio sam taj model s tim motorom pre nekoliko dana,baš me prijatno iznenadio mališa,zvrk od auta
Koliko si ga platio?

Cena po meni je o.k. ako je auto stvarno dobar,ovde je se jedan prodavao 2004 god. sa full opremom za oko 3000e,al je dugo stajao
Ovde izbegavaju dci jer je skupa pumpa i dizne...al ne kvari se valjda to baš tako

I meni je bio san i morao sam kupiti pa kud puklo :D

Samo pala joj je cena zbog godista pa svaka da ne kazem budala je moze kupiti i ne odrzavaju pa naprave ruglo od kola, ja i dan danas volim da vidim lep i ocuvan primerak, i za to godiste imam vise opreme nego pola novih i sto je najbitnije sve radi
Ja sam ima calibru sa motorom 2,0 136 ks na otvorenom putu bez puno forsiranja mogla je potrosnja da bude 7 l ali zato gradska voznja i jos ako je malo pricepis e onda :sta: ode::novac::kroz auspuh...sreca moja imao sam je prije 12godina a tad je gorivo bilo 0.50 centi pa je moglo nekako al da je zvijerka od auta zvijerkaje nema sta.

Pa kako da ima kada je zafarban :)

- - - - - - - - - -

Ljudi pa zar vi niste culi da su pale cene automobila?? 2400+registracija, tablice, saobracajna, probne table, servis, ratkapne.... a to je u najboljem slucaju vec preko 3000 a moze i vrlo lako da "sklizne" i na 3500 sto je vec veoma ozbiljan novac!

Cene su bile pale,sad su uglavnom jače 500-1000e neg pre nove god. bar na Šabačkim placevima...
ono što je ostalo po "staroj" ceni su krševi koji čekaju kupca već duže vremena

Pa kako da ima kada je zafarban :)

- - - - - - - - - -

Ljudi pa zar vi niste culi da su pale cene automobila?? 2400+registracija, tablice, saobracajna, probne table, servis, ratkapne.... a to je u najboljem slucaju vec preko 3000 a moze i vrlo lako da "sklizne" i na 3500 sto je vec veoma ozbiljan novac!
P te tablice saobraćajnu,probne tablice.....i sve što si naveo moraš da odradiš i na onom od 1000eura i na onom od 10000eura.

Samo nek služi ,sad više nemoj razmišljati da li je mnogo plaćen bezpotrebno se opterećuješ.
Bitno je samo da služi i da si zadovoljan stanjem !!

Vodi racuna o nafti koju sipas iskljucivo D1,Ulje menjaj na svakih 10,000 km Castrol Magnatec sipaj i teraj!

Ta preporuka je cist marketing, Castol je jako priznato ulje, a nece pogresiti ni ako sipa modricu, fam, total,samo je bitno koje 10/40 itd.

Nazad
Vrh