Kada niste u traktoru, vozite

Mene nisu upozorili ni na šta drugo sem na trap i kasniju prodaju, samo to. Za motor mi drug kaže da je za naše uslove savršen, trpi sve od goriva što sa Farancuzima nije slučaj, mali potrošač, dobro ide. Jedini problem a to je koliko gledam zadnjih 7 dana za sve marke i modele na šta se naleti. Sve je to vraćena kilometraža, dosta je tu našminkanog loma, treba četvore oči otvorit i dobar majstor. Ja gledam od vlasnika da uzmem auto, mrzi me da se cimam da uvozim.

Pazi oko kupovine,sva dizel vozila mnogo prelaze,tako da ako vidis da je presla samo 120.000 bezi od toga,heh jedna od njenih mana j sto je svaka bila u kanalu,po meni je i to bolje samo da nije puno ostecena nego da je presla 400.000,za motor ne brini,kod mene ide isto od kad je kupljen,nepoderiv,gledaj najvise unutrasnjost po njoj se vidi koliko je presla,ruzno je ako je rascupana.

1.Цена делова скоро дупло скупља,
2.Торзија оде зачас на нашим путевима..
3.Мотори су доста поузданији у Фолксвагена..
4.Лимарија
5.Могућнос поновне продаје..
Имао сам 206 нов знам шта причам..Једини плус можда је удобност наспрам евентуално голфа..паметном доста.

1.Цена делова скоро дупло скупља,
2.Торзија оде зачас на нашим путевима..
3.Мотори су доста поузданији у Фолксвагена..
4.Лимарија
5.Могућнос поновне продаје..
Имао сам 206 нов знам шта причам..Једини плус можда је удобност наспрам евентуално голфа..паметном доста.

1. ne , možda neznatno u istom kvalitetu
2. na 206 da , na 307 ne
3. nije ni hdi loš , daleko bolji od Reno dizela
4. nevidimo trule 307ice na putu
5. to sigurno

još potrošnja i snaga na strani vw

307 2.0 dizel ima problem sa FAP filterom... to proveri,zato sto moj brat ima 307 2.0 hdi,2001 godiste,i to je ko djavo skupo kad treba ta tecnost da se kupuje...Motori sa tim Fap filterom su predvidjeni sa drugo trziste,a ne za nase....

Za katalizator od HDI motora može i 400 evrića da se dobije ako je odgovarajući tip.Ja sam imao problem sa pretvaračem za hlađenje izduvnih gasova na JTD motoru tj.progoreo pa sam se uzento da auto nije produvao.Polovan pretvarač 40 eura a nema ga nigde.Nov malo manje od 100 eura a nema garancije koliko će da traje.Izbacio pretvarač,premostio vodu sa običnim crevom i zatvorio EGR ventil.Auto se promenio totalno.Još da se rešim katalizatora i vozi miško.

Dabome , svejedno je ovo sa emisijom co2 i "staklenom baštom " malo "Evropsko" preseravanje . Jedino Amerikance nisu mogli da ubijede da potpisuje neke nedokazane protokole , kakvo globalno zagrijavanje kakvi bakrači. :kisa:

Nazad
Vrh