Kada niste u traktoru, vozite

1400ccm. 17.000din (imam najveci popust za osiguranje koji se moze imati, jer nikada nisam imao sudar) sa uslogom agencije od oko 1000din.

Pa nema ni njih puno, da budem iskren preteruju sa tom registracijom. Dosta je coveku da sipa gorivo na svakoj pumpi sa jakim autom a jos registracija...

Nije kasko...

Evo i mog ljubimca :osmeh: (obecao sam jednom prilikom slike) slikano je mob. pa su slike malo slabijeg kvaliteta,bice boljih drugom prilikom...
02102011019.jpg
02102011020.jpg

Dobro vi to smijete jos i poterati. Kod nas se mili i puze. Policija uteerala strah u kosti.Sad imaju radare kojeg i nevidis .Nema ni njih .Samo ti dodje kuci kazna .Juce sam prosao pokraj jednog i tek sam ga vidio kad sam proletio pokraj njega .Oni su bili u jednoj sumici.Tako da apsolutno nema smisla imati auto jak a nesmes terati.

Dobro vi to smijete jos i poterati. Kod nas se mili i puze. Policija uteerala strah u kosti.Sad imaju radare kojeg i nevidis .Nema ni njih .Samo ti dodje kuci kazna .Juce sam prosao pokraj jednog i tek sam ga vidio kad sam proletio pokraj njega .Oni su bili u jednoj sumici.Tako da apsolutno nema smisla imati auto jak a nesmes terati.

Drugacije je to kod nas, u Istocnoj Srbiji , bar sto se tice mog grada, svako bar ima po nekog u policiji...Evo juce sam prosao kroz grad sa neregistrovanim traktorom i prikolicom u roku od nedelju dana bez ikakvih problema...

Moze to tako jednom nedeljno ili mesecno.... Vozi ti malo vise kod nas u Rasancu bez registracije pa ce ovi iz Pozarevca (koji ne poznaju ni mene ni tebe) kozu da ti skinu....!!!!!!!!!! A sta ces da uradis ako te snime sa radarom gde NEMA brisanja????? Moze da ti se izvini samo prijatelj i mora da te kazni.... Te price zastarevaju ja imam nekog tamo ja ovamo... Moj cale je bio policajac,zna se sa SVIMA ali smo ispravni i trudimo se da budemo uvek ispravni..... SVAKI traktor mi je registrovan prikolica ma SVE!!! Zasto da ne registrujem????? :sta:

Briga mene ako neko vozi bez svetla to se on igra zivotom da ga neko zvizne kolima.... :off_topic:

@Ciro, vozio sam po Srbiji i cisternu goriva opasne materije. Bez odgovarajuce vozacke dozvole, u taj kamion ne bi trebalo da se ni suvozac vozi bez odgovarajuce opreme i papira a nije bilo retko da nas zaustavi policija... Normalno i ja registrujem trenutno cekam prevod traktorskih papira i overenje u sudu a bilo mi je hitno da odem. Samo moram da ti kazem da nisi bas u pravu da su toliko strogi,doduse ovde nije tema traktor tako da je sigurno ovaj kraj jedan od najblazih sa policijom!!! Mislim da je clan @Kish Robert sluzio vojsku u Pozarevcu pa on moze da potvrdi koju je razliku video izmedju Vojvodine i ovog dela Srbije...

Vec sam jednom rekao da me zaustavili u pokretu zbog rotacije.... Ali nebitno ja volim da budem ispravan i tako cu i da radim.... Sta mi je tesko da registrujem traktor,kad mogu auto valjda mogu i traktor....
Necu vise da pravim.. :off_topic:

Da smo u EU tamo bi te vodili prvo kod psihijatra da se utvrdi da li si uračunljiv :osmeh:

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh