MONTOYA
Član
Jesi li ga kasko osigurao kad je toliko izašlo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je zbog toga što su prešli 20-tu godinu pa je porez na luksuz ukinut inače bi bila 50+hiljada dinara za 2,5 a za 3,0 ohoho.
Moram da priupitam,sta je zastava 50.8. ?
Dobro vi to smijete jos i poterati. Kod nas se mili i puze. Policija uteerala strah u kosti.Sad imaju radare kojeg i nevidis .Nema ni njih .Samo ti dodje kuci kazna .Juce sam prosao pokraj jednog i tek sam ga vidio kad sam proletio pokraj njega .Oni su bili u jednoj sumici.Tako da apsolutno nema smisla imati auto jak a nesmes terati.
Drugacije je to kod nas, u Istocnoj Srbiji , bar sto se tice mog grada, svako bar ima po nekog u policiji...Evo juce sam prosao kroz grad sa neregistrovanim traktorom i prikolicom u roku od nedelju dana bez ikakvih problema...
Znaci Stevo ako mi zagusti neki put,mogu da ti se obratim za pomoc ???Drugacije je to kod nas, u Istocnoj Srbiji , bar sto se tice mog grada, svako bar ima po nekog u policiji...Evo juce sam prosao kroz grad sa neregistrovanim traktorom i prikolicom u roku od nedelju dana bez ikakvih problema...