Kada niste u traktoru, vozite

Bubu, sta je bio problem na tom audiu, sta se razislo? Ja bas gledam njega i pasata, oko tog godista , 1.6b.

bubu,ima moj komsija prodaje 744i v 8 1995 godiste. Covek staje na crtu sa motorima i nemogu mu nista. :) auto ima plin i registrovan na invalida.. provozao me,ono nesmes da das nekom klincu da vozi.

Tačno je to za 123ku , jedina slaba tačka ako se to može nazvati , a to je kod svih auta slučaj je dizajn , da nije toga i sada bi bila popularna.
Inače zanimljivo zadnji trap na 190ki , 124 , staroj c i E klasi je skoro identičan , čak i na e klasi w211 je sve skoro isto .

Uuuu Lalo, meni je bolna tacka 750i ili cak iL E38 :D

Drugar je pre nekog vremena imao 735i E32 1987. godiste i paralelno sa njim Audi A4 2001. godiste. Mislim da im je kilometraza bila slicna ali je u Bendzaminu sve bilo u boljem stanju i na putu je bio fenomenalno udoban. Bendza je prodat zbog potrosnje i registracije a Audi zato sto se razisao skroz.
Matoro je to drug, nešto iz familije F10 bi nam sad leglo ko budali šamar. Iako sam veliki fan Mercedesa, E klasa W212 nema šta da traži pored BMW-a serije 5 F10. Fantastično napravljen automobil, čudo jedno.

Nije bitno koliko auto ima godina vec u kakvom je stanju i kako je tehnicki resen. Svaki Bendzamin je napravljen da moze ostrije da se vozi. Kako je moj kum davno rekao: 'Mercedes je za smekere a BMW za frajere'.. On je imao i jednog i drugog. :)

Mali :off_topic:
Kad bi znao kako se tumači ova 'Mercedes je za smekere a BMW za frajere', na rumunskom u Rumuniji :osmeh:
Kod nas su šmeker i frajer sinonim, i kod Rumuna iz Srbije, ali u Rumuniji je šmeker- šmeker, a frajer- budala. Kad sam bio mali, imali smo u selu nadničare iz Rumunije, i jedan me je stalno zezao da sam frajer, a ja sav važan, kad mi posle kaže da je kod njih frajer budala i sl.

Šmeker, frajer, kod nas je jedno te isto, ne brini ::super::
Madaaaa, po Bubu-ovom kumu, dosta bi mi bilo da sam samo frajer...

2sba7oo.jpg
[/IMG]jel to mislite ovako?

Imam jedan problem koji se javlja na mom Mercedesu 124 (250d).. Problem je u sedece,.kad idem 3,4 i 5 brzinom ispod 2000 obrdaja pocne jako da bruji diferencijal pozadi!!!! Znaci nema nista da se cuje u 1 i 2 ispod 2000 obrtaja,cim prebacim u 3 brzinu i spustim obrtaje ispod 2000 drujanje se odmah javi!!! KAd obrtomer predje preko 2000 obrtaja tad brujanje momentalno prestane kao da ga neko ugasio!!! Nema da brujanje slabi ili tako nesto jok momentalno prestane!!!!!
Zamenio sam onaj teg na kardanu i onu har gumu (kako se vec zove) i nisam resio problem!!!! Vozio sam druga u gepek i prujanje 1000% dolazi sa zadnjeg kraja!!!
Da li je neko imao slican problem pocelo to jako da me nervira!!!!

Ćiro to je i kod mene na 190-ki.Ako idem trećom ispod 40 km/h bruji, čim pređe na 41-42 km/h prestaje....zašto nemam pojma.

Pocelo da me nervira to!!!! Nemogu stalno da idem sa 3 preko 2000 obrtaja posebno mi smeta po gradu!!! Znam da se mnogi zale na to pa sam zato postavio pitanje jer mislim da je neko to sigurno otklonio... Neznam sta to moze da bude,jedino neki lezaj u diferencijalu??? :sta:

Kod mene se cuje kad naglo usporavam a menjac je u 5-oj brzini i to se cuje samo u intervalu dok sa 100 ne spusti do 70-75.Pre i posle toga se necuje i kad polako usporavam nista se necuje.

Nemam pojma,nisam proveravao mada mi se cini da je isto od pozadi zvuk.
Ciro koliko ide 5 om na 2000 obrtaja? Kod mene oko 105km/h ali mi nekako mali broj obrtaja.

Ja jedino da uzmem sa nekog slupanog ili stranca diferencijal nabacim na moj pa da probam jedino mi to ostaje... Proveravao sam i lezajeve na tockovim i jok sve je uredu...

Nazad
Vrh