MOMOSARIC
Član
Jel to avangard ili elegance ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
па где би је и употребио кад је све равно као тепсија...једино мало за дрифт ал сумњам да то са мечком радиш,тј није то баш ауто за ту врсту зајебанције...Ja rucnu nikad ne upotrebljavam,na 190-ci je zapekla,nemoze da se mrdne a na 124-ci radi ali jednostavno nemam naviku da je upotrebljavam.
Imaju je 2 moja drugara, jedan od skoro, a drugi ima novog i to kupljen u nemackoj, placen preko 40000e.Stvarno ne znam kako su se pokazali automatici,ali znam da sad mogu da odvojim 10-12 hiljada za auto,bez razmisljanja bi uzeo polovnu insigniu.
Mocna masina,puno snage,a mali auto. Jel 150 ks ili jaci,cini mi se da ima od 180 ks? Doduse,sad nagadjam,ne znam koje je godiste ta cupra na snimku. Pretpostavljam da je tvoja.
Zato se vise i ne pravi takav auto...Eh ta 123-ojka,kod nas je sluzila 8 godina,to auto ne zna sta je majstor a ni kvar,.