Na nekim modelima stoji kod brbocle a na nekima kod leve derkapne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nisi vozio ove novije sa zadnjom vučom nemoj pogrešno govoriti, Još kako su stabilni to sad brdo elektronike kontroliše i isto je stabilan kao sa prednjom vučom. Dosta njih još uvek drže da su svi sa zadnjom vučom kao one stare lade da pljuneš ispod točka i sklizne sa puta.
Proveri kleme,i osmirglaj ih i posle preko ih poprskaj wd-om. Njima je elektronika jako osetljiva. Kao i dizne na nase lose gorivo.Danas mi na komandnij tabli poceo da sija onaj mali akumulator,zbog cega se on pali?Akumulator je ovog proleca stavljen nov
U pitanju je reno megan 2005 god...
Svi pravi auti imaju zadnju vuču, Mersedes,BMW, Ferari,Lambo....zakljucno sa formulom 1.
Meni ne smeta ni prednja, ni zadnja vuca, ni levi, ni desni volan.
Bitno je da volite da vozite i da ste koncetrisani za voznju
od koje godine su počeli ti motori u trojkama@ nikola ilićE Nidžo, sad ćeš tek da vidiš šta je Efficient Dynamics by BMW! Posedujem identičan auto kao ti i prezadovoljan sam performansama, a tek potrošnjom... Ma koliko vozio ko sivonja neće preći 6-6,5 litara.
U google ukucaš pojam na engleskom npr ovako https://www.google.rs/?gws_rd=cr&ei=jwJXUqW_BIHXswakzYH4BQ#psj=1&q=renault+megane+battery+light+onDanas mi na komandnij tabli poceo da sija onaj mali akumulator,zbog cega se on pali?Akumulator je ovog proleca stavljen nov
U pitanju je reno megan 2005 god...
Ni ta stara Lada nije za bacanje. Zadnju vucu treba znati voziti. Ja vozim iskljucivo zadnju vucu od kad sam polozio 2004. godine a tu Ladu sam vozio do 2010. godine i nikada po snegu ili poledici nisam skliznuo a ne teram polagano... Bendzamin se dobro ponasa i kad iskljucim kontrolu proklizavanja u nezgodnim uslovima ali je jako bitno da su kvalitetne gume na njemu.