Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde sad kad smo naceli tu temu od poznanika mazda 626 ful oprema bez kuke 92 godiste ili golf 3 sa kukom sto mi je takodje bitno od neznanca 93 godiste u jako dobrom stanju na prvi pogled nisam ga detaljnije zagledo sta bi ste se vi pre odlucili ?I jedan i drugi pogled na prvo gledanje su u jako dobrom stanju ,suvi ,nedime neduvaju pale na pola kljuca ,mada kazem za mazdu znam dve godine i sta je radjeno i kako je palila preko zime i da je motor zmaj . Limarijski je malo bolji golf ,enterijer i jedan i drugi su extra ,gume na oba extra i po 6 felni sa gumama itd ... Za sta bi ste se vi odlucili ?
jel i limuzina ili hedžbek za te pare?http://www.polovniautomobili.com/oglas2571334/mazda_6_20d/ Ovakvu Mazgu drugar dotera iz Austrije za 3.000 na ime kupca da bude kao nova.
Pitanje za moderatora. Jel ja to nisam ubacio link prodavnice auto delova u post ili je link obrisan? Ako je zabranjeno kačenje takvih linkova,izvinjavam se.Evo ovde možeš videti cene za oba modela. Moj glas ide za Mazdu.
Pitanje za moderatora. Jel ja to nisam ubacio link prodavnice auto delova u post ili je link obrisan? Ako je zabranjeno kačenje takvih linkova,izvinjavam se.