Kada niste u traktoru, vozite

Kakvi su za delove ,nema ih mnogo po oglasima retke su ,to me samo zabrnjava.

Ok hvala puno svima ,jos bi mi dobrodoslo svako dobronamerno misljenje .Otpoceo sam pregovore sa kolegom :osmeh:,istice mu sad registracija ,nagovaram ga da registruje pa da pazarimo .Ma nema di da pobegne kolega mi je s posla ako nesto sakrije hahahh ,salim se ddd .

Verovatno je približna čim se porede ,mada ta dva auta po meni nisu ista kategorija za poredjenje.

Ajde sad kad smo naceli tu temu od poznanika mazda 626 ful oprema bez kuke 92 godiste ili golf 3 sa kukom sto mi je takodje bitno od neznanca 93 godiste u jako dobrom stanju na prvi pogled nisam ga detaljnije zagledo sta bi ste se vi pre odlucili ?I jedan i drugi pogled na prvo gledanje su u jako dobrom stanju ,suvi ,nedime neduvaju pale na pola kljuca ,mada kazem za mazdu znam dve godine i sta je radjeno i kako je palila preko zime i da je motor zmaj . Limarijski je malo bolji golf ,enterijer i jedan i drugi su extra ,gume na oba extra i po 6 felni sa gumama itd ... Za sta bi ste se vi odlucili ?

Prijatelju na Golfu serije 3 izuzev motora sve ostalo je tesko sranje, limarija uzas zivi, Mazda je za njega LIMUZINA.

Na Mazdi 626 obrati paznju na zadnje koseve oni su skloni truljenju. Moj glas ide mazdi!

Tu mazdu nisam vozio a posedujem dva kom golfa 3 koji su kod mene presli poprilicno km. Vucem i prikolicu sa jednim ,samo redovno odrzavanje i to je auto sasvim ok.

Cene su 1000 mazda a 1300 golf s tim da mazda bude registrovana ovih dana a golf do 8 meseca sledece godine ,samo je razlika sto golf ima kuku a mazda ne .

- - - - - - - - - -

Ma ovo su 92 i 93 godiste u pitanju ,nemam nameru trenutno da dajem tolike novce za automobil . Imam dosta stvari na cekanju!!

- - - - - - - - - -

Stavicu link od golfa ako je jos na oglasima a mazda nije u oglasima slikacu je sutra ako budem mogao .

- - - - - - - - - -

http://www.polovniautomobili.com/oglas3579186/volkswagen_golf_3/

Evo ovaj golf stim sto gresim do 5 meseca registracija ...

- - - - - - - - - -

A mazga je ovaj model mozda u pribliznom stanju kao ova

http://www.polovniautomobili.com/oglas3820090/mazda_626_gd_20/

Jesu ali imaju i oni svoga veka uz naravno da dodamo lose ulje na to i normalno kratimo mu vek .

Juce zamenio auto,uzeo 320d 2010g restajling,127.000km presao,za iste pare
dwcawx.jpg

ea5a2d.jpg

2zi340j.jpg

2e3bx3d.jpg

2s0bg42.jpg

Nazad
Vrh