Ponosni sam vlasnik ovog automobila... 92. godište, prvi sam vlasnik u Srbiji. Od prvog dana imam samo reči hvale, veoma jeftin za održavanje, pouzdan, relativno udoban, ali izdržljiv. Ja sam kupio iz Svajcarske 2010, imao je 205000km, od tad do danas ima još 100000 km. Od popravki bila su 2 velika servisa, mnoštvo malih servisa, menjani diskovi i pakne, i servisirana boš pumpa, propustio dihtung na njoj. Inače meni prosečno troši oko 5 l na 100 km, normalne vožnje, na otvorenom putu do Soluna 4,1l mereno. Išao sam u inostranstvo sa njim 5 puta bez bojazni...Motor perfektan,promenjena 1 lamela (21 godina) koja je još mogla da ide... Jedina moja zamerka je limarija, mada od auta od 20+šta očekivati...Ja sam mog proletos ofarba, ceo, da mu se zahvalim na vernosti, al to je suludo,dati tolike pare za estetiku bez veze, ali je sad ko nov, bukvalno. Ja sam vrlo često na selu, makadam, loš asfalt, uvek natovaren i po 400 kg + plus neko od putnika u njemu, i nikad me nije izdao i nije ofucan uopšte šta sve radi. Prosto auto za sve... Sad su dosta jeftini za ono što pružaju, mislim da nisu loš izbor...
Da napomenem, motori su ne poderivi, na mom ništa nije pipano i prošle zime akumulator 55a, i vidim teže da pali, tj to jutro na minusu nije mogao, odem do majstora, samo jedan grejač je radio, a palio je dosta dobro sa takvim akumulatorom i zimom.