Kada niste u traktoru, vozite

Znam za to,imam sebi dovoljno dobar auto,al ovde je neki peh u pitanju,rodjak slupao tudjeg mercedesa,i ovaj samo hoce mercedesa iz tog doba,a mene zaduzio da tragam posto je on bez kola,a ja mu moja ne dam da bi on trazio. Znaci,iskljucivo 190 ili 124,i da je bar pribliznog stanja njegovog,pa sad obilazimo redom ne bi li nasli nesto da iole valja.

procitao sam,nije bio tu kad sam pisao

pasat tdi 2003 280000km jedan vlasnik,sito i pumpa iz rezervara
kcme.jpg

ij90.jpg

pi9b.jpg

Ja inače volim BMW , al ovaj iznervirani vlasnik poslije kvarova i vozanja od strane servisa očito više nevoli BMW . Inače ga dovezo ispred sajma u Frankfurtu i sredio ga.

[video=youtube_share;1c7FzXygCG0]http://youtu.be/1c7FzXygCG0[/video]

Ja opet mislim da tu u Nemačkoj nema teorije da sad Merc ili Audi namesti ovo BMWu .Bila bi sudska presuda jednu 3 milijarde eura da plate .

Ovo sa BMW na snimku nije nameštaljka. Nagledao sam se sličnih likova. Odnosno onih, koji se ubrzo posle kupovine pokaju što su potrošili tolike pare, pa onda počinju na sve moguće načine da blate i brend i firmu i servis i prodavca. Čudni su ti ljudi koji daju tolike pare za 2t gvožđa.

Ma seronja obicni,ja bi njemu dao jugica pa nek gusla,sta kao satro imam novaca pa izlupam auto od 50.000e,nemam,sirotinja,a narod nema leba da jede..

Vala bas ako mu se nije svideo sto ga nije poklonio nekom... :osmeh: Sto kaze Nikola Jugica njemu da dju pa nek onda vidi!!!

Nista cudno_Od mog drugara burazer hteo da otera novu Astru H ispred opelove fabrike i da je zapali.Jednostavno se razocarao,a ima platu 5000e i moze.Eto meni su sve Astre dobre i F i H,a najvise cenim G.Za J jos ne znam.Sto se BMW-a tice za mene broj 1,ali nemam 5000e mesecno.

Sve je to marketing i prikazivanje moći.
Svaki klip koji gledate na youtube obratite pažnju da skoro na nijedan auto niko ne polupa krov.
Jer sve ostalo se da zameniti dok krov je malo drugačija situacija.

Nazad
Vrh