Kada niste u traktoru, vozite

Vozite kako hocete, ali ne ugrozavajte DRUGE u saobracaju. Da budem iskreniji, ako juris i pogines, savrseno me briga, ali nemoj da nastrada neduzan pesak, prolaznik i svaki drugi ucesnik u saobracaju. Ima staza dovoljno da se izivljavas. Ada Huja, Autokomerc, moze da se zakupi na sat vremena i mislim da je oko 100e sa svojim vozilom ili za karting je bilo oko 200e/h sa njihovim kartinzima kada smo isli 2011 godine na Autokomerc.

prijatelju šta podrazumevaš pod ,,bajker,,ja onog što mu motor radi klo klo klo, čoper ,harli... a na onog zum zum,jamaha zzr.. su kreteni ,bajkeri neginu oni sa uzivanjem voze polako pa se prošeta do vr,bg,ns ,su po neki alternativni,zaobilazni put.kod mene na poso tu na stari auto put dođu i razvlače ih podizaju na jedan točak svi oni da kazem malo viđeniji su poginuli,a jedan iz to društvo je prodao motor i nevozi više i spasio se da nepogine.sa veštaka sam pričao kad skola udariš pešaka sa 30km nanosiš mu teške telesne povrede sa 50km ubijaš ga namesto e samo je presudan ugao kako ga zakačiš direktno ili pod kajdis

a šta će mu 150ks ako ga ne zavrćeš do džoge :osmeh:,50 se možeš voziti i sa APN
ja sam 10-15 god voleo brzu vožnju tj. volim i sad ali ne praktikujem
ali sam za ekzibicije koristio kasne sate kad nema saobraćaja
najveća mi je ludost bila proći autom kroz glavnu ulicu u Bogatiću oko 200 km/h,naravno da bih to postigao morao sam proći kroz semafor a na kojem je u tom momentu se upalilo crveno,srećom niko nije naišao...

brate digne motor i uporedo ide sa autobus sa kola pa digne motor i izbaacinoge na volan tj sedne na volan pa se skupi rulja pa klinci sa skuteri,i dva leta su se skupljali treće leto nisu završili izginuše bukvalno ti kazem,zamisli ti od udarac mu glava iskidana u kacigu ili udario čoveka sa kola ikidao mu obadve ruke i nogu,svakakve udese sam gledao udavljeni u reku mozak na sedišta koske od upaljenog čoveka,pa majka i otac pošli da traze sina a mi i plicija smo prvi stigli,i staju i pitaju toli je naš sin neznaju dal je on ili neko drugi,dok je otac oplalovao i nekako prezive ali majka kad je počela da ga oplakuje ubio sam se od plakanje što ih nikad nisam video u zivotu od tad niti gledam slupana kola niti se raspitujem ništa,a tebe bi brate ladno oterao na goli otok:ppozdrav:od 80km 100km ti netreba više

namerno napisah ono eto da se malo kuckamo. voleo sam i ja divljati i motorom i autom i sleperom,s motorom nikad nista al zato sam imao udesa sa ova dva vozila... MONTOYA na prvi kroz crveno a na drugi stanes na zeleno ? :D

Ima jedno mesec dana kako sam kupio BMW 530d u M opremi,oznaka je 535,ima 200kw,totalni ful,ide kao nevreme bi-turbo,bice i slika...

Ja sam vozio samo 40....

dc3dbs.jpg

Je'o je on bar soferiram kao covek,i predthodni je imao simpaticnu registraciju...

Au @mirmag je to nais'o Mile sa kombajom?

a šta će mu 150ks ako ga ne zavrćeš do džoge :osmeh:,50 se možeš voziti i sa APN
ja sam 10-15 god voleo brzu vožnju tj. volim i sad ali ne praktikujem
ali sam za ekzibicije koristio kasne sate kad nema saobraćaja
najveća mi je ludost bila proći autom kroz glavnu ulicu u Bogatiću oko 200 km/h,naravno da bih to postigao morao sam proći kroz semafor a na kojem je u tom momentu se upalilo crveno,srećom niko nije naišao...
Mora da si najglavni baja u selo ...

mirmag

i kod mene isto stanje bilo vozio 40-50 i izleti ispred mene pandur sa dodzom dzipom naravno neregistrovanim nije imalo sanse da ukocim, projurio baja kroz raskrsnicu pun gas iz sporedne u sporednu ulicu, nije stao na stop i ode pasat u totalnu stetu, samo sreca da sam ja uspeo malo da prikocim i udario u njega, da je grunuo on u moju levu stranu sa onim branikom napred ubio bi me ko zeca

a pasat uradjena puna generalna nije docekao ni prvi servis posle nje, registrovan mesec dana pre udesa :udri::udri:

Jel moze pomoc gde bih mogao da odvezem auto da ga pogleda majstor u Novom Sadu ili nekoj blizoj okolini. Pogledacu ja sta znam da vidim na autu,a ostalo ako mi se svidi pocetno stanje odvezao bi kod majstora da ga on detaljnije pogleda. Radi se o autu koji je dat na ovom linku: http://www.polovniautomobili.com/oglas3690181/mercedes_benz_190/ Imam ih jos par iz NS i okoline,ima i 124 poneka,i jos neki 190 da mi se svidja na slikama,ali ipak dok se uzivo ne vidi nista ne znam. Zato mi je potreban majstor da ne vucem svog odavde,ionako je covek prezauzet. Informacije mogu i na pp,sto bi mislim i bilo najbolje.

Nazad
Vrh