Kada niste u traktoru, vozite

010920131298.jpg
Stigla pre nepunih mesec dana.Opšti utisak veoma pozitivan u svakom pogledu.

1.9.jtd 100ks,gt oprema,zver od kola,100.000km ja presao sa njim,komforan,ide kao lud,malo trosi,...savetujem ljude da uzmu bilo koji Italijan sa jtd motorom,nece pogresiti.

@bokce84,imao sam mareu 110ks 81kw,isla je ko luda,smeo sam sa njom u bilo koju riskantniju situaciju da uletim i da se ne razmisljam hoce li proci,isao je bolje nego garantovano vecina benzinaca u tom rangu,vozio sam ga 170km/h i jos sam imao luft u gasu,prodao sam ga coveku iz velike krsne on prezadovoljan,on je cak bio i bolji od mene vozio ga je 180km/h,skroman auto a mnogo daje,jeftin za odrzavanje,mali potrosac o njima samo reci hvale:bravo:

Toliko i jos malo brze ide i moj 206 sa 65kw.

uzmi u obzir i masu vozila,marea je oko 1350kg dok 206 ne verujem da prelazi 1000,ovim ne mislim nista lose samo mislim da pezo 206b ima prednost u odnosu na mareu,sad imam c5 1.8 benz. njega sam vozio 205km/h i mogao je jos malo da ne ispadne da se hvalim ali zaista je tako,toliko sam ga vozio kad sam dolazio u srbiju iz holandije

Heh,sto se tice nalepnice dozvoljeno je dve po zakonu,a bravo ide 200 od sale,samo njemu je prednost sportsko vesanje,kad ide 200 zalepi ga za asfalt i stabilan jednom rukom ga vozis,a calova alfa(vidi se pored) malo leluja mada sam nju vozio i 210,sila od motora 1.9.115ks,sva kola od 1.9(lagune,fordove,pasate,...)ostavlja ko od sale,samo trap joj nije za nase puteve i moze covek da je ima samo za duge trase.

hvala puno kolegama iz zadnja dva posta na dopuni misljenja o brzini,zaista tako i treba da se rukovodi covek,cisto da ispravim sebe u vezi tih pomenutih brzina,to je ucinjeno na kratkoj relaciji,znaci nije dugo km vozen pri toj bzini,sto se kaze cisto da se auto izduva,inace moja je voznja tu do 120-140km/h na auto putu a grad ne vise od 50,mozda je to za nekog sporo za grad ali meni brze ne treba,jos jednom hvala na potsecanje za brzu voznju jer zaistaja je na mestu

Meni recimo nije ni bitno dali auto moze da ide 170km/h ili 200km/h.Ogranicenje je max na 120km/h i da prekoracim za 20 to je opet 140km/h,znaci daleko od 170 ili 200.Meni je bitnije ubrzanje,recimo do 70,80 i medjuubrzanje u preticanju.
I pamet u glavu,bolje 20 minuta kasnije nego 20 godina ranije.

To si u pravu,u zadnjih mesec dana najmanje 3 ili 4 auta su isla suprotnom trakom direktno na mene i sam Bog je valjda pomagao da ne dodje do direktnog sudara.Zapitao sam se sta se to desava,dzabe ja pazim kad budale ne gledaju gde idu ni kako voze.

Juce ujutru na Bulevaru kod Cvetkove pijace, udes gde je pesak usmrcen na licu mesta. Pokupio ga na pesackom Reno Klio koji je isao ka gradu. Klio se potom zakucao u banderu i zguzvao se kao konzerva. Brzina kako kazu je bila oko 100km/h, a na 200km/h mozete da zamislite kako bi izgledalo sve to. Zena koja je vozila klio, sat vremena su je izvlacili, isekli su pola auta da je izvuku. Tako da porucujem forumasima da paze kako voze. Te velike brzine nisu za igru, ubicetre nekog ni krivog ni duznog! Do 80-90km/h mozete da kontroliste auto i da na vreme ukocite, a na 200km/h i bela isprekidana linija postaje skoro puna linija koliko je to brzo!

Nazad
Vrh