Kada niste u traktoru, vozite

A enterijer ,gledam na mnogima ispuca tabla bar na 2-3 mesta i to poprilicno neznam zasto ,steta . Ali zato tapacirunzi sedista rukohvati itd odradjeni su Nemacki !

Evo i moje masine
Volvo S40
img0091gk.jpg

Audi A3 prodaje se ::namigivanje::
0xxf.jpg

Danas vadio kasetu ispred suvozaca iz moje Astre F od miloste zvane "ubica mekog srca":osmeh:Medjutim ona imala klimatizovanu kasetu pa izvucem to crevo sto dovodi vazduh u kasetu pa ne znam posle de ide.Jedva sam naso da ide kod centralne konzole,naravno sa unutrasnje strane,a jos teze sam namestio.Sreca pa mi nisu debele ruke inace ostade kaseta bez klime.

Ja mislim da ti je bolja solucija Hyundai Santa Fe,jer manje trosi i jeftinije je odrzavanje od Frikendera...Znam 100 % tacnu informaciju da su korpa,kvacilo i druk lezaj za Frelendera 500 Eura i da je potrosnja od 9 pa na gore..

Set kvačila Santa Fe od 15-20.000 pa i do 166.000(sa plivajućim zamajcem)
Set kvačila Frelender od 20.000 do 65.000
Naravno trebalo bi znati tačan model i jednog i drugog da bi se znala i tačna cena. Ja sam okvirno uzeo modele 2004 godište 2.0d i nekih 120ks.

Evo i ja da predstavim moja 2 lepotana.... iz VW porodice. Mada ovaj veci malo ima izmena na sebi u odnosu na samu donju fotografiju
07092012729.jpg
07092012732.jpg
25072012588.jpg

img0350wk.jpg
arena1y.jpg

Ja koliko znam nemaju mane,neka odgovori neko strucniji.Ali Frilender je mrcina od dzipa.

Frilender je dobar i ne trosi kako tu neki pisu ali skoro svaki ima problem sa vezom prednjeg i zadnjeg trapa pa obicno ljudi skidaju kardan od zadnje vuce posto je ukljucivanje automatsko pa ume da zeza i da napravi kurslus. 2.0d nosi BMW agregat od 115 konja, najslabiju verziju. Santa Fe je ruzan ali kazu da nije los. Prodaje ih moj brat i kako kad ih ima na stanju.

Nazad
Vrh