Kada niste u traktoru, vozite

Lybra je jedan od retkih polovnjaka koji me je u poslednje vreme bukvalno odusevio,ali tek kad sam seo za volan.Ima moj stric bas sa tim 1.9 JTD motorom karavanku,sa extra opremom.Prvo sto mi je palo na pamet kad sam seo u nju jeste kako Astra ne moze ni da joj prismrdi,a tesko i Vektra.Jednostavno brdo opreme,kvalitet,komfor i odlican motor i sve to dosta vuce ka premijum segmentu i po meni vredi svaku paru.Koliko sam zapazio za 2500e da ih biras,a sta drugo za te pare da nudi makar priblizno kao Lybra?

Zna li neko čiji motori se ubacuju u nove Range Rover-e?:ppozdrav:

main.php

main.php

Par ispravki u vezi golfa 4 , jer mi je to profesija. Motor 81kw nije pumpa-dizna nego sa klasičnom boš-pumpom , 74kw da ali 81 kw nije tzv pumpa-dizna.
Matiću za kvačilo i zamajac si u pravu da je skupo , ali evo opet je pala cijena (za kolege sa foruma kvačilo sa zamajcem golf 4 sachs 310e) .
Što se tiče trapova uopšte nije skup za održavanje , za razliku pasata i audia a4,a6,.. kugle ,krajnice , i spone uopšte nisu skupe čak ni lemforder kao najkvalitetnija marka . Stabilizatori ni ne odlaze , tj klasične spojne šipke nego samo odlaze gume bal štangle . Matiću uzmi samo originalne gume bal štangle , znači u VW servisu i ni jedne druge , a ako su na golfu one bez "grbe" po sredini moraju se kupiti i novi limovi držači gumica jer je vw izbacio te iz upotrebe nego koriste samo one sa "grbom" po sredini koja čuva od bočnog smicanja.
Kod golfa 4 nema mnogo karakterističnih problema . Od najčešćih tu su relativno skup servis zupčastog remena , skupo kvačilo , i problem sa krivljenjem pr diskova ali to se da riješiti sa dobrim majstorom i kvalitetnim dijelovima (Ate).
Za vw tdi motor , šta reći , zlobnici mogu samo reći da je malo bučniji .

Pocerina pisali ste da ćete uzeti A6 1.9 TDI sa 96kw 02/03 godište.Jel cena presudan faktor?
Momo ja sam pisao za Lancia Lybra ne za WV.

Aha , izvini. Moguće da na libri češće odlaze stabilizatori , ali znaš kakvi su putevi i da su stabilizatori neka vrsta "osigurača" i da uglavnom na trapu prvo oni odu.
Za vozače marea i libri je najbolje da kupuju stabilizatore od audia 80 jer pašu a često su i trostruko jeftiniji. Kad već odlaze nek su bar jeftini .

Ovo kažu za verziju sa 2.0 motorom.A izgleda da su sve Fordovi motori.
Motivation
A 2.0-liter turbocharged four-cylinder plucked from former corporate parent FORD parts bin provides motivation in the U.S. (European markets get a diesel option). The engine makes 240 horsepower and 250 lb-ft of torque and, working in conjunction with a six-speed automatic transmission, helps the Evoque sprint from zero-to-60 mpg about seven seconds and return 18 mpg in the city and 28 mpg on the highway.

Znači biće da je Ford.Hvala.A neee Pežo je....Hvala.:ppozdrav:Moja greška nisam napomenuo da je Dizelaš:osmeh:

jao ljudi na sajmu automobila meklaren v8 znate koja sila ,inace sajam idealno mesto da vidimo ono sto nikad necemo voziti i je..ti

Benzinac je fordov , a dizel je pežoov. Taj 2.2 novi tip , bar na Boxer kombijima , smo vidjeli da ima problema sa elektronikom i to centralom . Pun je youtube videa kako 2.2 hdi neće da pali kad temp padne ispod 0 stepeni . Inače su ti motori sada sa lancem . Možda je i to sa elektronikom već riješeno.

Veljo nikad ne reci nikad , kada ta vozila budu imala 20 a dame 50 godina.

Kačio sam sliku na prethodnoj strani o McLaren.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Jel taj Chevrolet koji sam uslikao na 117. strani Amerikanac ili se pravi sa ostalima u Koreji?

Pocerina pisali ste da ćete uzeti A6 1.9 TDI sa 96kw 02/03 godište.Jel cena presudan faktor?
Momo ja sam pisao za Lancia Lybra ne za WV.

Moze se reci i da je cena jedan od faktora, ali u plan su iskrsle neke nove investicije, tako da mi je smanjen budzet za auto... A Lybra mi sto se tice opreme sasvim pristojno izgleda za svoju cenu... A naravno Audija se ne odricem, kad tad cu uzeti A6...

Nazad
Vrh