Kada niste u traktoru, vozite

Dolovac lepa masincina nek te dugo sluzi lelpo joj stoje izduvi . Nacito sam se sve i svasta po forumima u sustini kako je bilo preskupo ranije odrzavanje za novije renoe po svoj prici nebezi laguna nesto po cenama drugim proizvodjacima ali zato pruza potpun uzitak kako u osecaju u voznji tako i u vizuelnim karakteristikama i enterijera i eksterijera.

Izduvi su ugradjeni jos u Holandiji ima i kn- vazdusni filter ispravite me ako se drukcije zove,ide ko mecava kad je stisnem al i srce dobro onda :D

- - - - - - - - - -

Dolovac lepa masincina nek te dugo sluzi lelpo joj stoje izduvi . Nacito sam se sve i svasta po forumima u sustini kako je bilo preskupo ranije odrzavanje za novije renoe po svoj prici nebezi laguna nesto po cenama drugim proizvodjacima ali zato pruza potpun uzitak kako u osecaju u voznji tako i u vizuelnim karakteristikama i enterijera i eksterijera.
sto se servisa tice nesto je skuplja od golfa 4 al je u ceni bila jeftinija 1500e mene je sa registracijom kostala 3100e

Ne nego kaze covek 1500 manje od golfa iv tj 3100 sa registracijom pale su cene dosta !!

Otkuda ideja da golf IV kosta 4.600 E i to 2001 god. Mi smo jesenas kupili golf IV 1,4 Rabbit 2002 god. u savrsenom stanju za 3450 E+registracija i veliki servis. Sve zajedno izaslo 4000 E.

Jeste benzinjara, sa predjenih 116000 km. Cerka drugi vlasnik. po tom izlazi da je dizel skuplji nekih 1000 E, e pa hvala lepo.
@fiat615 Prevedi nam tih 10000 km u evrice.

Audi A6 "99god. 398.000 km. 1.9 tdi znaci sad sam mu radio tehnicki Svabe ga 3x vracale da provere izduvne gasove nemogu da poveruju da su na minimumu vrednosti :DJedini problem sam imao kao i ostali sa gubljenjem tecnosti na posudi ili tu negde i to 2x inace sam prezadovoljan i na jesen cu ga zameniti sa nekim A6 2005,6 godiste Ljudi ja ovu firmu ne menjam samo ako me pamet ne izda :D

nisam se dobro izrazio mislio sam na golfa dizela nije mi dobro poredjenje bilo::sramota::

Prvo: Laguna ti je lepa i zelim da te lepo sluzi, onako kako ti zelis
Drugo: Trenutno sam u toku cena auta posebno golfa i audija i tvrdim da je 4600 E premnogo za Golf IV dizel 2001 god. Ne kazem da ti nisi takvu cenu video, ali onaj koji je trazio je mnogo trazio.

@Dolovac
Mozda si me pogresno razumeo rekao sam da firmu ne bih menjao neki moj utisak je da bih vozio i "jaje"ili "stotku"radije nego nekog drugog proizvodjaca nisam rekao da mora kosta 10+ hiljada
p.s.
u zadnje vreme su svi svetski proizvodjaci tu negde sa kvalitetom i razlike su u nijansama bar je to moj utisak:sta:

Audi A6 "99god. 398.000 km. 1.9 tdi znaci sad sam mu radio tehnicki Svabe ga 3x vracale da provere izduvne gasove nemogu da poveruju da su na minimumu vrednosti :DJedini problem sam imao kao i ostali sa gubljenjem tecnosti na posudi ili tu negde i to 2x inace sam prezadovoljan i na jesen cu ga zameniti sa nekim A6 2005,6 godiste Ljudi ja ovu firmu ne menjam samo ako me pamet ne izda :D

Probaj da obidjes tog novijeg,rodjak ima 2005 a6 s3 100 i jedan problem a cijena odrzavanja da se okrenes oko ose,imo je prije isto tako kao i ti a6 99 2,5 tdi i nije imo problema ni treci dio kao sa ovim novijim.

Prvo: Laguna ti je lepa i zelim da te lepo sluzi, onako kako ti zelis
Drugo: Trenutno sam u toku cena auta posebno golfa i audija i tvrdim da je 4600 E premnogo za Golf IV dizel 2001 god. Ne kazem da ti nisi takvu cenu video, ali onaj koji je trazio je mnogo trazio.

Dusko imam jednog druga koji je po meni mnogoooooooooo pretplatio Golfa Cetvorku.. Golf je 2001 godiste,ima predjenih 160.000km ima klimu,nema siber,nema alu felne,nema skoro nista od dodatne opreme a platio ga 6000 evra!!!!!!!!!!!!! I jos neka ulaganja (veliki servis) i registracija izaslo ga je to sve preko 6500 evra... Bio sam na cast,ali sam mu odma rekao da je to mnogo para!! I ako on tvrdi da je auto perfektan isto je to mnogo!!!! Ali kaze da se ne kaje... Pa nek mu dude...

- - - - - - - - - -

A da zaboravih Golf je 1.9 tdi :ppozdrav:

Čitam ove postove i prisećam se mog wartburga 1,3 1990 god. sa IFA Golfovim motorom (znam da su ga Mađari pravili po VW licenci).5,5 godina bio kod mene i punih 5 godina u registraciji za to vreme prešao 170000 km dva puta menjao set kvačila,18 puta menjao ulje i filter,2 puta kočiono ulje i pashladnu tečnost,ostalo po potrebi(kugle,spone,paknovi,pločice...)
Odmah sam mu ugradio gas i možda je potrošio svega 20-ak litara benzina i nikada nisam ostao na putu a prelazio sam i po 700 km za dan.Ali pregazi ga vreme ali još uvek se vozi sada je u Kraljevu i ne izgleda loše,ja ga trampio za Škodu Feliciju 1,6mpi 1997 god.
Sada Škoda isto ima Golfov motor ali ono mpi mi se ne sviđa,previše elektronike,kompjuter pre je bila čista mehanika i kvalitetno.Zadovoljan sam i sa njom potrošnja benzina je oko 6l na otvoreno a gradska vožnja bogami prelazi 9l na 100km.Gas nisam ugrađivao jer je dosta skupa ugradnja 600-700€ mi tražili sada ima i jeftinije ali ja se naviko ovako ,da je bar malo mlađi auto ali ovako od toga ništa...

Nazad
Vrh