sasa74
Član
Hvali Nemca, vozi Japanca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I dalje nisam obrisao suze jer se jos smejemKada se lepo ismejes pa obrises suze sa ociju otvori sajt polovni automobili, pa ukucaj do 1994 god pa stisni pretraga, pa ces videti da od pregledanih 75 vozila na prve tri strane (nisam dalje isao) ima samo 1 (JEDNA) TOJOTA korola u pristojnom stanju... Doduse ima i jedan pajero ali u zarastao u livadu pa se ne bi moglo reci da je u voznom stanju.
E tad ce ti biti jasno STA OVO TREBA DA ZNACI !
Evo Mirosti, gledaj i uzivaj: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15795155/lexus-ls-400Ok, i mene interresuje koji se japanac tog godišta može porediti sa ovim audijem?
Inače volim japance, ali činjenica je da posle nekih godina jednostavno isčeznu..
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Мало касним на часу....никад стићи. Плин је јако лош за те К главе, једном кад прекине са радом како треба, више је ни бог отац не уштелује.....уствари, уштелује се она али после две недеље рада на њој и 40 литара бензина у заједници са механичарем и електричарем ако хоћеш ту стару да оставиш. А што је најгоре и кад узмеш другу добру, мора да се штелује за твој ауто посебно, неможе одшрафи и зашрафи и готово, а тих мајстора који то раде како треба ако има на прсте једне руке у Србији.Hvala Sico
Iskren da budem i mi smo trazili neku bembicu ili neki merc 124 kupe.
Merc ni jedan se ne zadrzi vise u oglasu od 2 dana...
Sem toga, svaki skoro truo, jbg, treba da ga krpim odmah...
Boban, da ima K glavu, 16V je.
Sto mislis da nece raditi benz?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Тако ће и са овим.......сипај дизел у резервар а вози на плин.....па нек пукне пумпаџијаDruze prvo smo pronasli majstora za to sranje pa smo ga onda kupili!!
Nema veze, na plin radi lepo, boca 60l..
Na benz ako nece i ne mora, evo imamo 2-3god pasata 3 ,1.8, nikad na benzin nismo vozili, u rezervoar sipamo naftu i dovlacimo kuci
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ma imam i ja poznanika koji ima JUGO 55 iz 88-me koji radi tiho ujednaceno ide kao zrno i sta sve ne ali to je brate redje od praseta u teheranu, nije auto samo motor i to benzinac ima tu jos ponesto.I dalje nisam obrisao suze jer se jos smejemTo sto si stavio kao krijerijum ne znaci nista....po tvojoj pretrazi bi znacillo da najbrojnije marke automobila na sajtu za prodaju automatski bili i najbolji za kupovinu i voznju? Slazem se da svako ima svoje subjektivno misljenje ali da napises da gotovo nema japanaca u voznom stanju u tom nekom starosnom dobu je besmislica....
P.S. secam se od poznanika Tojota 90god ili 89, vozio je jednom, jbt to radi kao singerica motor...kad sam stao ispred kuce izasao sam da ga cujem posto nisam verovao da tako tiho i ujednaceno radi...na stranu to sto je mozda nekome ruzan, u to vec ne zalazim
Pasat B3 mazga samo takvaLjudi treba mi neko "magare" do 700 - 800 evra. Pozeljno karavan. Ako neko zna, neka predlozi.