Bila je nova jesenas,zato sam i skontao sa slike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju ako tražiš dobar auto kupljen nov u Srbiji i održavan valjano biće jedna Laguna 3 na prodaju na proleće najverovatnije
Najverovatnije ću morati da prodam lagunu jer sve više imam potrebu za SUV 4x4 mašinom što zbog privatnih što službenih obaveza... jedino nije to godište što tražiš nego 2008. al je i cena zato duplo manja
Ja cuo da vozi sluzbena kolaNA mora da imas na koriscenje tudji auto (tatin, mladin ili sludzbeni) kada moze s bez auta do zetve ?
Pa lazni taksi, kupe u Rumi na vasaru tablu TAXI pa stave na sluzbena kolaA šta je taj Fake Taxi(lažni taksi)u stvari?Možeš li nam objasniti jer ja nisam nikada čuo a smatram da ima još ljudi kao ja pa da ne živimo u neznanju?!
Nemojte ljudi tako da generalizujete stvari. Nije svako ko ima lažov i lopov! Nemojte da previdite da imati za normalan život i biti bogat nije isto, nažalost kada neko kod nas kupi nov automobil niže ili srednje klase on je odmah bogataš što podrazumeva da je lopov. Lično znam ljude koji poštenim radom zarađuju neverovatne svote novca za prosečnog građanina Srbije.
stara ;preduzetnicka; poslovica kaze,bolje da novac radi za mene nego ja za novacJa se slazem sa eskobarom. Moji baba i deda, otac i majka su radili ceo radni staz i ustajali da bi samo omogucili zivot. Dok od 2000 pa na ovamo ima porodica koje su za 10-15g zaradili jedno 1200x koliko moji preci.
ovo je strara komunisticka poslovica,moze se covek obogatiti preko noci a da nije lopov.U danasnje vreme imamo recimo,niz IT strucnjaka koji su digli kintu a nisu prevarantiGorane! Ima i ona
Ko se obogatio za godinu dana trebalo ga je strijeljati prije 12 mjeseci jer je već tad bio lopov.