Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju ako tražiš dobar auto kupljen nov u Srbiji i održavan valjano biće jedna Laguna 3 na prodaju na proleće najverovatnije
Najverovatnije ću morati da prodam lagunu jer sve više imam potrebu za SUV 4x4 mašinom što zbog privatnih što službenih obaveza... jedino nije to godište što tražiš nego 2008. al je i cena zato duplo manja![]()
Ja imam lagunu III iz 2010god.Izuzetno dobra kola.U svojoj klasi medju boljima.Kod mene DCI 2.0 i 180ks.Za njenu tezinu odlican.Ima opremu sto retko koji tog godista,i mnogo skuplji,imaju.Daj da vidimo slike masine.
Skoro mi drug pricao kako za vucu tandemke kolima treba DE kategorija. On sa pikapom vuko tandemku jer je trebao da preveze neki teret i slikao to. Posle pokazivao slike nekom coveku da vidi koliko moze da tera, a taj covek je policajac. Pitao ga covek da li je on vozio i on reko da jeste, a ovaj mu onda reko da je dobro proso. Tad mu reko da za to treba DE, odnosno kao da vozi autobus sa prikolicom. Sto mi nikako nije jasno.
To nikad nista nije dirano niti se ikad neka greska upalila.Jednom mesecno u naftu sipam aditiv za ciscenje celog sistema goriva.To je naravljeno da bude tu i da radi.Skida se ako se auto cipuje n 210ks.Inace auto je tezak 1628kg dok audi a6 istog godista 1530kg.Merili radi opklade.Jedini kvar za tri godine je relej auto nivelacije prednjih farova u zavisnosti od raspored tezine auta na svakom tocku.A dpf(fap) filter?
I moj kum je kupio lagunu 2010god 2.0 dci 150ks four control.
Auto ima stvarno sve od opreme,jedino sto mi se ne svidja kad se radi veliki servis mora motor da se vadi.
Zamena lanca se po fabrickom radi na 300000km.Kakav crni veliki servis...U servisnom uputstvu za ove motore 2.0dci sa dvorednim lancem je da lanac traje koliki je i zivotni vek motora, bas ako počne da se čuje onda ide zamena. Pričao sam sa serviserima i ljudima koji imaju kombi reno sa tim motorima prešli su 500-600 000 i nisu pipani motori.
A dpf(fap) filter?
Zamena lanca se po fabrickom radi na 300000km.
Daj da vidimo slike masine.
Druzeze,D kategorija ti uopste nema veze sa kolima i prikolicom ma kakva ona bila velika,jedino ako je vukao prikolicu kombijem ili mini busom,koji osim vozaca ima vise od osam sedista za sve ostalo,treba ili BE do3500kg,ili CE PREKO 3500KG,