jbrtka
Član
Odrzavanje automatskog menjaca i popravka,nista nije skuplje od manuelnog.otpadi su puni delova,a dobar majstor to sve opravi i radi bez greske...recimo menjac je od 150 do 300e,zavisi kod koga,wandler isto tako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci kad upali lampicu dosipa se ulje
Ima je moj drug I nece da pali na minusu, radili mu majstori pumpu I jos kojesta I opet nece. A puko za tu popravku 400e.Ja sam imao Zafira A 2.0DTI iz 2004. godine. Veće zlo od auta nisam imao, to se samo najgorim dušmanima može poželjeti.Za dvije godine i jedva 10.000km otkazao alternator u vožnji i uništio nov akumilator, senzor radilice, remenica na radilici pukla i uništila PK remen koji je uništio španer PK remena (desilo se u garaži kada sam je parkirao), otkazao EGR ventil, otkazala pumpa visokog pritiska, plivajući zamajac počeo da lupa kao čekić, crkao termostat, još 4-5 kojekakih senzora za ovo i ono....Oko 1000 Eura popravke za 2 godine, jedva se riješio sranja. Veće smeće od auta ne postoji niti je proizvedeno. Da bude gora situacija, prije kupovine pregledana u ovlaštenom servisu, urađene sve moguće dijagnostike i pregledi, pregledao je i moj prijatelj majstor sa najmodernijom dijagnostikom, pregledali je na kanalu, isprobana na tehničkom na valjcima, isprobana u vožnji, sve bilo za 10. Nakon 5 mjeseci kad je krenula da se kvari nije ni prestala nikad je*o je ko je napravio.
Za 1.9cdti ništa ti ne mogu reći.