MONTOYA
Član
Možda je mislio da je "skroman" za astru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Astra H 1,9 CDTI
Tako kazu oni sto imaju 1,3 i 1,9...Receno mi je da od opel astre H uzmem samo sa 1,7 motorom..Mislim da je bolji od pezoe 307 2.0 hdiZasto je 1.3 sranje? Sa slozbenim smo napravili 300.000km da se nista na motoru nije pipnulo sem redovnih servisa. U Puntu 1.3, a identican ide i u Corsu i Astru.
Astru sa fiat motorom bih ostavio da ti kupisAstra sa fiat motorom
Koja je razlika cena odrzavanja za astru H i pezoa 307...Koji auto je zahvalnije kupit od njih dvoje za 3500-4000 evraNemam 1.3. Imam 1.4benzin + gas Astru. U firmi dok sam radio terali smo svasta, ali Fiat motor generalno je dobra stvar bilo koji.
Može, mada bih pre InsigniuAstru sa fiat motorom bih ostavio da ti kupis![]()
To je i moj motoNeki kazu <pruzi se koliko si dugacak>![]()
Pa za pare koje bih dao poveo bih majstora i u servis pre kupovine auta od vlasnika....Nisam mislio kupit neku kantu pa da se krene ozbiljnije kvarit i onda mos sest i plakat...Moras bas bit debi. ili neznalica da kupis kantu...Znam da je skupo ako se pocne kvarit ali kad pogledam neke da teraju pezo,astru,golfa a ja yuga onda se zamislim i kazem sto ne bih i ja terao kao oni...Nisu ti u vecem a ni manjem kesu od meneSve je to skupo ako se pocne ozbiljnije kvariti. Ako se ne kvari onda je malko skuplje od Yuga voznja. PSA imaju dobri servisi u SO, jedan ti je Bokun kod Bolnice. Za Opel ja jos nisam naisao na majstora koji je zasluzio moje postovanje. Sve dundjeri.
Posaljes coveku 900 dinara i on ti odgovori sve prednosti i mane za bilo koja 2 auta koja su u planu..najbolji auto,, se zove sajt ,,Tako kazu oni sto imaju 1,3 i 1,9...Receno mi je da od opel astre H uzmem samo sa 1,7 motorom..Mislim da je bolji od pezoe 307 2.0 hdi