Dragan
Član
Ja vozim ovo
Ajde ,zemljak, iznesi nam malo utiske o svom autu. Kolika je potrosnja i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja vozim ovo
Ajde ,zemljak, iznesi nam malo utiske o svom autu. Kolika je potrosnja i sl.
Bolje da si cutao.![]()
Ciro ovo je neki nas covek vlasnik ovog prelepog mercedesa ,stvarno sve pohvale . Nemozes sve do 90 tih svrstati u klasiku D
I ja sam sebi rekao da nikad necu biti bez auta koji je atraktivan zenskim osobama mladjim od 90-tog godista.Rekao sam sebi da nikad necu biti bez auta koji nije stariji od 90te...![]()
Ciro ovo je neki nas covek vlasnik ovog prelepog mercedesa ,stvarno sve pohvale . Nemozes sve do 90 tih svrstati u klasiku D
Mozda nije iznad ali izvlaci iz 1.4 160-170ks za razliku od ovih "sportista" . Da ne pominjem vlacnistvo nad Maseatijem, ferarijem, lancijom, alfom, abartom i pola americke auto industrije i jos dosta toga...., sto je nesto.
@PKB to nije obicna 123ka,to je MAYBACHDobra 124 ka , ma gde bre svaki delic je nov na ovoj 123 ci ,otvori cep sve nalepnice na njemu ima jedan snimak svaki detalj na njemu snimljen i sve je ganc novo . Na vratima sve nalepnice fabricke ,sva stakla fabricka . Cito sam i komentare da nije mercedes ovakav model imao za evropsko trziste .
E tek onda druze mogu da zamislim koliko ce da ga ceni... Kako li je stigao do njega da mi je znati... I kako moze bre da ga proda!!!! Ja ga ne bi prodao pa nema tih para!!!