Kada niste u traktoru, vozite

Joj PKB nemoj da mi dodajes so na ranu... Takav auto mi je zalja od malena... NAdam se da cu nekad moci da sredim jednog tako ako nemogu da ga nadjem u takvom stanju... Klasika je za mene stil zivota... Rekao sam sebi da nikad necu biti bez auta koji nije stariji od 90te... :osmeh:

Ciro ovo je neki nas covek vlasnik ovog prelepog mercedesa ,stvarno sve pohvale . Nemozes sve do 90 tih svrstati u klasiku D

Neki gospodin Boris Patrcevic ,spremi neku kilu evropljana i pazari :osmeh:

Poslednja izmena:
Ciro ovo je neki nas covek vlasnik ovog prelepog mercedesa ,stvarno sve pohvale . Nemozes sve do 90 tih svrstati u klasiku D

Naravno da ne... Cak dosta starije modele ja gledam i smatram klasikom ali igrom slucaja vozim 124 ona je 88god i nije bas mlada i ne odskace mnogo od klasike... :osmeh:

79 Godiste je 200 d na prodaju je prima ponude za njega . U Varazdinu se nalazi .

Jugo je prava mašina. Evo i mog koji za mesec dana puni 5 godina, za sada na satu ima nešto više od 96 000 km. Redovan servis na svakih 10000 km i sipaj i teraj. Imam u njemu fabrički ugrađeni plin, tako da mi se vožnja višestruko isplatila.

t5lv2r.jpg

1h2vyg.jpg

35j9qic.jpg

Pre nekog vremena sam rascistio sa YUGO i sad samo kazem pupupu daleko od mene... Nisam mogao da ga menjam za dzak brasna na kraju.. :haha: Hteo sam da ga menjam za 40 godina stariji auto ako treba i niko nije hteo sva sreca ga na kraju prodao i zavrsena prica...

Gledo sam slike na fejsu od ove mescke ,au pogledaj Ciro obavezno . Neki unikatni primerak ,ova je negde kod nekog glavesine bila parkirana .

Evo jos jedne slike od moje 124-cetvorke.. Nadam se da se necete ljutiti..

P5190183.jpg

PKB-Nesmem da je gledam posle nemogu da spavam... Vidi u kakvom je stanju bre ima da trazi za njega celo bogastvo.... To mi obicni smrtnici tesko da mozemo da priustimo da kupimo u takvom stanju,pre bi mozda mogli polako d asredjujemo.. ALi do kog nivoa bi sredili....

Dobra 124 ka , ma gde bre svaki delic je nov na ovoj 123 ci ,otvori cep sve nalepnice na njemu ima jedan snimak svaki detalj na njemu snimljen i sve je ganc novo . Na vratima sve nalepnice fabricke ,sva stakla fabricka . Cito sam i komentare da nije mercedes ovakav model imao za evropsko trziste .

E tek onda druze mogu da zamislim koliko ce da ga ceni... Kako li je stigao do njega da mi je znati... I kako moze bre da ga proda!!!! Ja ga ne bi prodao pa nema tih para!!!

Mozda nije iznad ali izvlaci iz 1.4 160-170ks za razliku od ovih "sportista" . Da ne pominjem vlacnistvo nad Maseatijem, ferarijem, lancijom, alfom, abartom i pola americke auto industrije i jos dosta toga...., sto je nesto.

za tu snagu,da bude pravi auto,treba mu barem 6 cilindara,i barem 2500 kubika,ti >kao automobili<sa tom snagom a tako malom kubikazom su obicne brusilice

- - - - - - - - - -

Dobra 124 ka , ma gde bre svaki delic je nov na ovoj 123 ci ,otvori cep sve nalepnice na njemu ima jedan snimak svaki detalj na njemu snimljen i sve je ganc novo . Na vratima sve nalepnice fabricke ,sva stakla fabricka . Cito sam i komentare da nije mercedes ovakav model imao za evropsko trziste .
@PKB to nije obicna 123ka,to je MAYBACH

E tek onda druze mogu da zamislim koliko ce da ga ceni... Kako li je stigao do njega da mi je znati... I kako moze bre da ga proda!!!! Ja ga ne bi prodao pa nema tih para!!!

Ma on prima ponude sta ga briga ,ima jos dosta dobrih automobila . Radi sa kolima ,vidim da radi i motore ,petlja covek sa time .
Verovatno prima ponude pa ako bude neka tipa filmska ekipa da iskesira 100 000 evropljana ,sta ga briga .

Kako je to radjeno kad nisu saradjivali. Gledo sam neke mecke na y t u USA nemaju takav nivo opreme itd mislim da nisu mogli da licenciraju malu seriju itd..

Grunt druze ja se nesecam sta sam menjao na 124 sem ulja i filtera.... A sluzi me super za moje potrebe ODLICNO... Mozda joj jedinu zamerku nalazim sto ima gotovo sve sem Klime... Ima podizace na sva 4 prozora,sper dif,ABS, motor je veliki kao na traktor... Ima 5 klipa 2500 kubika a nema ni 100ks e to je auto.... Za mene jos lepsi primerak je 124 300TD... E to je automobilcina za mene.. 3000 kubika 6 klipa i celih 150 ks...!!!! A sad iz 1.3 imaju 160 konja... To je za mene igracka,zujalica...

Nazad
Vrh