Kada niste u traktoru, vozite

Juce i danas posvetio malo paznje mom jugicu.Menjao desno krilo koje je stradalo u bliskom susretu sa drvetom jos zimus,pa usput i zastita i sa jedne i sa druge strane.Inace za 23 godine nikad nije zasticen,sve fabricka zastita.Samo desni prag ispod krila malo protrulio i to je to.

Jel ganjo neko alfu 164 2.5 dizela ? Nudi mi tu jedan klinac za dug,para nema ,a koji ce mi to djavo dali bi to uopste mogao i da prodam nekom posle?

Ja mislim da to vise niko ziv ne zna.Spominjane su neke vece cifre,sve skupa oko 30000.Mada mi je to nesto mnogo,da od 5000 ode na 30000,mozda je i manje.

Ja sam cuo da je oko 9-11 000din ali niko ziv ne zna tacno da mi kaze.

Sutra cu skoknuti do FTN-a po informacije ili AMSS-a.

Poslednja izmena od urednika:
A tehnicki pregled jel on ulazi u atest ?
Znam kad sam u Renoa u septembru 2010 ubacio plin da je tad pored atesta posebno bio i tehnicki pregled.

sad vidoh ovu temu,evo sta ja vozim
ovaj
dscn0560e.jpg

i ovaj
dscn0590u.jpg

ili zajedno ;) sa zimskim felnama i gumama
dscn0453r.jpg

ja-volim-srbiju-logo-new.gif Nekad je i lepo ziveti u Srbiji.

- - - - - - - - - -

Bio sam danas na FTN-u i kazu ovako uplacuje se 6000din njima + 3000 neka taksa drzavi + 250din X 2 jos neke dve takse + tehnicki pregled + saobracajna(to nisu sigurni da li ide nova).

Izuzetno tvrd automobil, malo veca potrosnja, inace dosta pouzdan sto se tice kvarova. Sta je jos u opciji?

Ide nova saobracajna kad se radi prvi atest,tj.pri prvoj registraciji se mora upisati u saobracajnu tako da prave novu,i to kosta oko 1300 din.a sam ates pri ugradnji je tako oko 9500.provereno u Autogas Radic.ja sam tamo prosle godine ugradjivao plin sekvent sistem je kostao 350,a atest 50 evra.od 01.01 je otisao gore.:ppozdrav:

Izuzetno tvrd automobil, malo veca potrosnja, inace dosta pouzdan sto se tice kvarova. Sta je jos u opciji?
Oce komsa da kupi kao drugi auto za zenu, i da obidje njive kad nije blato, pravi dzipovi su mu izvan budzeta. Neznam sta bi jos moglo da prodje kao (ajd da kazemo )noviji auto, s tom kubikazom i tim klirensom.

Mozda Dacia Logan ili Renault Kangoo?Novija vozila sa dobrim klirensom,a nisu skupa.Kangoo ima i 4x4 verziju.Mozda i Honda HRV,samo mislim da je ona skuplja.

Nazad
Vrh