frenky
Član
Ja sam prosle godine kupio Renoa, covek na tehnickom mi je rekao da noviji Renoi nemaju broj motora, jer ga oni tretiraju kao rezervni deo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas to,pa onda mora motor da se PUS-uje.Ja sam prosle godine kupio Renoa, covek na tehnickom mi je rekao da noviji Renoi nemaju broj motora, jer ga oni tretiraju kao rezervni deo.
dok kupis loz ulje i naftu i aditive izadje te skuplje nego eurodizelNa golfu sam krstio lozak i evro pola pola i sipam aditiv uvek malo jacu dozu ,posto ima raznih pakovanja i proizvodjaca i nisam imao nekih vecih problema samo kad je zaprljan filter vec pred menjanje hoce da odvoji u njemu vodu (koliko nam je dobro gorivo) i zamenis filter i teraj
nisu to vw i opleovi motori kad jednom vrisne da posle generalne nemoze 100 000 da izdrzi .
Pitanje je u kakvom će stanju i taj stranac biti.
I to si u pravu ,
priznajem radio sam to i nekajem seNe taman posla ,cekaj jer treba da te tuzim za klevetu >> Jel se secas ti da je lozak bio na pocetku oko 70 din i bilo je isplativo sad naravno nije a ako si ti lopov neznaci da smo svi !!!
Ma mani eno i alfisti srbije me se odrekli... Malo me vadi moja Alfasud raritet u Srbiji (mislim da ih nema više od 4 i od te 4 jedino moja nosi oznakuSiniša a šta bi sa Alfom otkud sad Reno![]()