John Deere

JD sredinom 90tih serije 7810,7710, pocetkom 00 8ce i 6x20 i 6x30, je toliko napravio iskorak u odnosu na konkurenciju da i posle 20 godina mnogi ne mogu da im se priblize, cak i njihovi novi proizvodi nisu u rangu tih masina, u jednoj susednoj zadruzi ima 8ca od oko 270 ks preko 20 godina, radi sve sto rade sa 8r340, kad stanu te nove 8r, taj stari samo prekaci orudje i gass

Tako je Aco, uzmi ti 6620 i nemas brige.. Navigaciju ne koristis tako da ti ne treba GPS, sve ostalo je u fulu.. ;)

nokia_6620.png

Znači kad budem kupovao polovni traktor da gledam taj 6620?
Zavisisi u kakvom je stanju i kolko para,uglavonm serije 6 tog godista nisu lose, 6620 uglavnom sve mehanika pumpa rotaciona,komande menjaca,reverzera,hidraulike mehanicke,desava se da razvodnik hidraulike pukne unutra pa premosti potisni i usisni kanal i vrti ulje u krug ali to vazi za orginalne razvodnike na novim je to reseno debljim zidovima razvodnika ovo se desava na skoro svim sesticama ali tek posle dosta radnih sati.Plivajuci polozaj hidraulike je elektronika uglavno se pokida kabala do senzora posto je ispod a kod trakroa sa vecim brojem sati stradaju caure na osovini plivajuceg polozaja poluga i to je malo teze zameniti ali da se uraditi. Elektro ventil prednje vuce skroz ispod pa stapovi suncokreta redovno srede dzek a i desava se da crkne el.ventil. Menjaci su ok ali pri kupovini nemozes puno saznati u kakvom je stanju dok ga ne opteretis moguce je preko ugradjene diagnostike da se preko diagnostickih adresa provere neke stvari kao sto su pritisci ulja u menjacu sto moze dosta da kaze o menjacu i paketima kvacila ali ne na svim 6ticama.

Lep primerak. Ako sam dobro razumeo 5800 sati...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Sad za Jd serie 61-6400, i 6010-6410 treba platiti najmanje 25000€ preko granice.
CetojevicM prije nove godine bio u kladusi 90ks dovezen iz Svicarske, 34000km, nije mi se nesto svidio, pa sam odustao od kupnje..

Nije bitna marka niti brend, svima u toj klasi cene su paprika.Univerzalan traktor, može da radi sve poslove, od lakih do teških.

Nazad
Vrh