putin
Član
U Njemackoj ispostavljen predracun ua taj traktor 15000e ruke i delovi.prosvirao dihtung glave i jedan cilindar otisao. Obican motor, dobar traktor al sto je mnogo mnogo je.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Njemackoj ispostavljen predracun ua taj traktor 15000e ruke i delovi. 11000 rh, prosvirao dihtung glave i jedan cilindar otisao. Obican motor, dobar traktor al sto je mnogo mnogo je.
Samo ruke i dijelovi, ovlasten servis je izdao predracun. Radni sat mehanicara tamo je oko 80 do 120e brutto.,to bi ti trebalo da znas. Jedan dan se samo pereČekaj, samo dijelovi i ruke 15k evra? AKo gledam cijene ovih dijelova gore izadje nekih 5-6k evra samo oni, zar im za ruke treba 9000 evra jbte?!
Ne brinem je za njih, nego se pitam sta rade nasi ljudi kad im crkne tako neki polovan sa zapada i ispostavi se 5-10k e racun za popravku. To je meni van svake pameti. Onaj ko to moze da plati ionako nece kupit polovan.Možeš ovdje ladno kupiti nov traktor (ako si u sistemu subvencija) za cijenu reparacije tog JD.
Znas da je na JD od naseg semberskog tajkuna sto tovi bikove rikn'o mjenjac? I majstor mu trazio za ruke i dijelove, sta mislis koliko? JD je 1800 rs, izasao iz garancije, ne znam koji tacno model, da ne lupam, nesto oko 150 ks.Ne brinem je za njih, nego se pitam sta rade nasi ljudi kad im crkne tako neki polovan sa zapada i ispostavi se 5-10k e racun za popravku. To je meni van svake pameti. Onaj ko to moze da plati ionako nece kupit polovan.
Zbog toga ga tamo.prodaju, kupe nasi trgovci i ovde sklepaju ili ozbiljnije poprave i dalje prodaju. Ovde je opravak jeftiniji jer su i ruke jeftinije, delove nabavljaju kako stigne.Ne brinem je za njih, nego se pitam sta rade nasi ljudi kad im crkne tako neki polovan sa zapada i ispostavi se 5-10k e racun za popravku. To je meni van svake pameti. Onaj ko to moze da plati ionako nece kupit polovan.
Znas da je na JD od naseg semberskog tajkuna sto tovi bikove rikn'o mjenjac? I majstor mu trazio za ruke i dijelove, sta mislis koliko? JD je 1800 rs, izasao iz garancije, ne znam koji tacno model, da ne lupam, nesto oko 150 ks.