paorpaor
Član
Hocu, slikacu, al po danu. Sad je vec kasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu led, mislim da sam stavio H4, ali sam sad umesto njegovih originalnih radnih svetala stavio led. Nemam vise volje da menjam sijalice svakih mesec dana. Ima 4 svetla, a svako kosta 3500.
Проблеми са светлима могу бити и последица погрешне употребе. Кажем ово јер се то дешава на аутомобилима. Имам Пунто којем су баш често „цркавале“ сијалице. Углавном сви кажу да је то „бољка“ Фиата и тиме се све решава.
Мени се само једном десило да ми оде сијалица а мом сину врло често. Када ми се то десило, схватио сам да се дешава у моменту када се стартује мотор, а светла су укључена. Више нисам држао светла у аутоматском режиму него се навикао да палим светла тек након старта мотора.
Анласер повлачи више десетина ампера (код мањих возила), а где је јачи анласер већ су стотине ампера у питању.
То је врло јак струјни удар који има утицаја на остале потрошаче.
Kolege ima li ko predstavu koliko bi kostao kompletan remont motora jd 6620,6 klipova. Jel radio ko vec, i ima li iskustva oko toga?