aca74
Član
Mislim dda je drugar platio 46 000 dinara danper za 6900
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Orginal iz neke druge firme. Nisam mnogo zainteresovan, nije milja ali nije ni daleko. Prednji, zadnji, ko bi ga znao.Da, al prednji, ili da nije original.
Ne bih rekao. Bez obzira na sve pogodnosti koje nude ti menjaci za mene je PQ menjac najbolji menjac za manje traktore do nekih 200 KS. Preko te snage u obzir dolazi dobri stari PS menjac koji je krenuo na seriji 8000, recimo 8x00, 8x10, 8x20... Ti menjaci su veoma dugotrajni pouzdani i laki za rukovanje, ali nisu bas namenjeni za transport. Da budemo iskreni retko ko koristi traktor od 250 ks za transport, osim za neke pretovarne prikolice sto u tom slucaju nije nikakav problem.I na kraju/pocetku da li je Cvt/Ivt po potrosnji goriva ekonomicniji od obicnog PQ?
Strugar Runtic iz SM je radio remont tih ramena za jednu firmu.Treba da menjam na john deere 6920 ramena od hidrulika da menjam i osovinu ramena su oko 800e nova,a za osovinu još nisam pitao jel neko skoro radio?
Spadaju mi ramena u oranju otkine sraf,a sada da li samo ramena da zamenem i da tako cepam,jel mi se cini da su ramena doata meksa od osovine.A zašto bi ti to sve menjao?