aca74
Član
Dobro lekso i da je majstor to rekao jel bi propustio jelenka zbog tog kvara od 350 jevreja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
De si nasao bas ogreban plasticni blatobran ?Lekso to je do tebe. Ako si pican smetaće i puknuto ogledalce i izgreban plastični blatobran. A neke ne tangira ni ozbiljno curenje ulja.
Pa i nisam neki pican samo gledam prioriteteLekso to je do tebe. Ako si pican smetaće i puknuto ogledalce i izgreban plastični blatobran. A neke ne tangira ni ozbiljno curenje ulja.
Ima Drugane u Županiji u Hrvatskoj 6610 sa utovarivačem koji je stavljen na njega prije dve godine ako te zanima imam br tel to mi je od prijatelja..Da li neko od članova zna za dobar JD 6506/6510, 6600/6610 ili 6800/6810 koje je na prodaju?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Dragiša "Bokter" ?Ako je samo procurila promeni pakovanje koje košta od 12 do 15.000 dinara.Prosto je da se odradi a tu ti je i majstor Dragiša čiji si mi broj dao da pomogne.Inače dobar čovek, razgovarali smo jesenas par sati i jedva se ispričali.