zombie_666
Banned
Sjećam se te priče, radilo se o malim traktorima i takođe se sjećam da se radilo o modelima Made in Brazil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,da...imam JD-a... i to dva komada al' crvene boje. A ovog posebno volim (a i moji doktori). Vid' kako vuče gruber od 3metra https://www.youtube.com/watch?v=rCVN7c1rS7ENe vredi o tome diskutovati jer pristrasno se favorizuje ono što se ima i simpatiše....
Cenim tebe i tvoje postove ali moramo sad da se razumemo kako je bre taj tvoj sa tako malo sati crkao na menjacu?
Ne znam zasto je doziveo kvar, samo mogu da predpostavim da nije pravilno rukovano menjacem.
Sto se tice vas gosn Nebojsa iz Ugrinovaca, ja nema sta da predpostavljam, hvaljen si majstor za rusice od clanova foruma. Tako da predpostavljam da niste ni inzinjer za "vazduplohove" ni zanosna plavusa. Koliko je vase znanje vi najbolje znate i to vam niko ne moze uzeti.
Brazil ili Indija?
Ja sam cuo pricu naglasavam cuo da i sada ako hoces da kupis bilo koji model sto se ne proizvodi da mozes da ga narucis u Americi npr hoces 4755 i oni ga naprave e sad da li je to istina ili ne to ne znam.