mirosti
Član
Nebi se smeo voziti traktor sa menjačom kome klizaju lamele. Ima tu posla, ali generalno su ti menjači prilično prosti, i kada se propisno odrade, traju opet desetine hiljada sati..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
verujeCitam ove teme da ubijem malo vreme i iz radoznalosti ali nisam mogao a da ne pitam.
Kolega paorpaor jel vi stvarno verujete da je taj vas traktor tolike sate napravio sa fabrickim menjacem i motorom?
Citam ove teme da ubijem malo vreme i iz radoznalosti ali nisam mogao a da ne pitam.
Kolega paorpaor jel vi stvarno verujete da je taj vas traktor tolike sate napravio sa fabrickim menjacem i motorom?
Sta cu kad moram, da imam subvencije bar kao komsije, makar bi imao dva tri takva matorca, pa bi ih stedeo, il jednog novog, al ovako pazim polako odradim, pa onda remont.Nebi se smeo voziti traktor sa menjačom kome klizaju lamele. Ima tu posla, ali generalno su ti menjači prilično prosti, i kada se propisno odrade, traju opet desetine hiljada sati..
Kolega ja uopste ne sporim da ti traktori izguraju tih 20000 i 30000 sati ali da ih izguraju bez ozbiljninih kvarova to su bajke,samo mi kazite jedan primer da znate licno da je neko kupio takav traktor nov i nabio te sate bez problema a ne pricao mi ovaj majstor i pricao mi onaj drug cuo od nekog,napravise urbanu legendu od tih masina,svi su ubedjeni da oni to mogu samo nije kod nikog licno to uspeo.
A sto se tice Breznjeva kako vi kazete i vi imate neko strasno misljenje o njima koliko sam ja uspeo da shvatim i isto kao sto vi necete da shvatite da i oni mogu da budu dobre masine tako drugi nece da shvate te sumanute satnice,samo razlika izmedju moje i vase price je sto ja imam 100 primera licnog iskusta za Breznjeve koji su nabili strava sata i rade u tri smene i nemaju nekih veceih problema jer sam bio pored njih od kad su dosli i svo vreme dok rade a vecina za dzonove ima samo rekla kazala.