petarkrsmanovic
Član
. .
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno Aco, rijec je o clanu duki78, a jd je 5043.http://poljoinfo.com/showthread.php?143-John-Deere&p=801637#post801637Koliko se secam jedan traktor sa radoznalom klipnjacom je iz Zajecara.
Evo jednog manekena.
iz USA je skoro nemoguce uvesti polovno vozilo zbog niza homologacijaA ako je to istina on moze da dodje i do Evrope
iz USA je skoro nemoguce uvesti polovno vozilo zbog niza homologacija
moze samo preko ovlascenog uvoznikaA kad je novo
Moj Johan ima 12000+ sati ,a model je 6220se,a clan paorpaor kaze da su oni najlosije uradjeni motor nije otvaran ,ni menjac a pumpu hidraulika sam menjao jesenas.
Al je zivnula tema. Traktori sa SG2 kabinama iron horses series traktori su u SAD kultni traktori, ali i inace se jos mnogo koriste, cini mi se da su i tamo seljaci sirotinja ko i mi pa nemaju za novo. Jedno pitanje jos, jel neko od vas na 55 seriji i na 8000 cuo da se luftiraju reduktori u prednjim tockovima?
Obavezno, posle svakih 100-njak sati se odvrne onaj cep gde sipas ulje. Original odgovara nasadni kljuc, popularna gedora, 1/2 "Al je zivnula tema. Traktori sa SG2 kabinama iron horses series traktori su u SAD kultni traktori, ali i inace se jos mnogo koriste, cini mi se da su i tamo seljaci sirotinja ko i mi pa nemaju za novo. Jedno pitanje jos, jel neko od vas na 55 seriji i na 8000 cuo da se luftiraju reduktori u prednjim tockovima?
kad otvoris gugl mape videces da ima neka crna linija izmedju rep.srpske i rep. srbije.U startu svetlosna signalizacija nepaše izmedju usa standarda i nasih u srbijiKako ne moze Gorane? Kod mene u selu ima dosta Zetora na prodaju kod nekog covjeka i svi su iz USA, cak je bio i jedan 577.
A kad je novo