Nema tu sta da se krije, ili ne. Ipak ovaj moj ima 20 i 4 godine i 9664 rs.
Menjan je ovaj semering na prednjem mostu. Nije nesto ni curio, vise je balavio i ruzio felnu. Iza semeringa ide i jedna caura, a kroz sve to prolazi poluosovina iz prednjeg diferencijala. Da poluosovina ne bi isla levo-desno drze je dva polumeseca, i oni su zamenjeni. Semering je 3300, caura 1500 i dva polumeseca su 1000 dinara. Delovi su originalni made in USA. Moglo se i budziti sa nekim drugim delovima, ali ja mislim da to ovaj traktor ipak ne zasluzuje da bi se ustedelo 1000, ili nesto vise.
Br. 7 Semering, 8. caura, 12. polumeseci
Usput su promenjene i gumice pod brojem 10 na sl slici i naravno iskoristio priliku da sve dobro ocistim i podmazem. Cena jedne gumice, zaptivke je 600 dinara, takodje original.
I na kraju zamenjen semering pod br.9 na diferencijalu prednjeg mosta i jos jedna gumica, zaptivka pod br.7. Semering oko 3300, a gumica,zaptivka oko 200 dinara, original USA.
Jos neke gumice zamenjene na hidraulici sica jel je bilo neko sitno curenje koje nije remetilo rad i udobnost sedenja vec je po malo mastilo i skupljalo prasinu na zadnjem delu traktora kod menjaca. Gumice su vrednosti, sve zajedno, mozda 400 dinara, naravno originalne.