John Deere

Знам само једно, да амери терају највише црвеног, онда зеленог, а на трећем месту је плави...Остале марке на њиховом тржишту су веома мало заступљене....

Jedan 1950 koji je prosao "per aspera ad astra"
Do duse jos nije stigao do cilja, ali nije ni tako daleko.

345izif.jpg
[/IMG]
2v94wls.jpg
[/IMG]
mbmq9u.jpg
[/IMG]

6M je doslovno 6030 Standard traktor sa novom haubom, 6R je nemjerljivo luksuzniji i bolji traktor od njega i ima neke opreme koje se ne mogu stavit na 6M kao DirectDrive mjenjač, HCS amortizacija kabine itd.

Kao i svaki sa 100ks traktor. Prilicno sam siguran da svaki traktor trosi slicno u slicnoj snazi motora i sa slicnim obrtnim momentom.

Pozdrav kolege forumasi.Imam u pondi traktor JD6400 iz 1997g.sa 8000 rh.Traktor je u inostanstvu i na slikama dosta lepo izgleda.Ceni ga 15000 na moje ime. Da li ima neko iskustva sa tim modelom u radu,ima li dovoljno snage i tezine za tri brazde na zemlji srednje tezine?

Paor zašto ti je to mala cena?Stigao je jedan 6800 sa 10.000 rč,prednjom hidraulikom,kardanom i sasvim pristojnim gumama za 17.000 na ime kupca.Uvežen iz Danske gde je plaćen 14.000 eura.

Malo je iz sledeceg razloga.
Prvo racun nije dobar jer je samo porez 20 %. Na to sve treba dodati onu izmisljenu homogenizaciju od 300 eu, pa i prevoz koji nije ispod 1500 eu i troskove puta do traktora, proviziju na uplatu *ako je placn preko racuna) itd.
Da nisam bio preko pa da ne znam, ali ovako za te pare se mogu kupiti samo istrosene drtine koje su najcesce radile na farmi gde se usled ogromne kolicine amonijaka znatno smanjuje vek trajanja motora i u opste traktora, kao i negde pored mora gde isto zlo cini so.

Nazad
Vrh