John Deere

U potpunosti se slazem sa kolegom ZvonaHR.Za serije 8000,8010,8020,8030 imam samo reci ::svaka cast::, :bravo:, :D i skoro :nono: zamerku. :ppozdrav:
Zver u noci,
negnww.jpg

a i po danu...
169kgag.jpg

Crni Johny
fekete-johny.jpg

_________________________________________________Post je spojen: [time]1246745268[/time]_________________________________________________
Sivi John
sivi-john.jpg

ovakve slike sam vec postavio na forum mislim na onog crnog johnyja a imam i sliku ovog sivog koji je najverovatnije skinut sa sajta tractorfan :ppozdrav:
inace izgledaju dobro ali bi im zelena bolja ipak bila bolja :sreca:

Model je 4630 177ks.Treba da se uradi sinhronizer brzina(otišlo par lamelica i prstenova pa iskače iz nekih brzina),hidraulična pumpa(procurila),daljinci(greju se i ne rade kako treba),curi dosta na nekim mestima(otišle gumice),instalacija,difuzor na hladnjaku i to je otprilike to.Plaćen je 4000eur+koliko me izađu ove popravke pa ću konačno znati.

brate ti JD su original ameri i to su nepoderivi traktori a bas me zanima kolko ima sati kad su vec poceli ozbiljni kvarovi?jel taj ima powershift menjac?

taj 4630 je strasan traktor. ajde ako iskoci opet tako nesto javi, ovde kod mene toga nema. a volim da cackam oko masina, mada umem i da napravim njesra :haha:. malo sam brzoplet. ajde okaci ako mozes i neku slicicu

Kupio sam ga od burazera on ga je toliko platio na licitaciji pa ga dao meni za istu sumu.Original Amerikanac,76-to godište od prvog dana u Srbiji.Radio u zadruzi do pre 2 god.Ima oko 27.000 rč(ne znam tačno ne radi sat na toliko je stao).Nema prednju vuču takav je fabrički.Teča mu je ugradio nov motor od 160ks pre nekoliko godina dok je još bio u preduzeću.Menjač je mehanički sa 8 brzina+2 rikverca nije nešto brz ali šta je tu je.Slika će biti kada ga završim jer trenutno ne liči na traktor

Biće sutra.Neću ja uopšte da ga šminkam ne izgleda nimalo loše za svoje godine samo da mu uradim sve što treba pa da budem miran.Inače u ceo traktor se sipa isto ulje(sem motora naravno).Ima jednu glavnu veliku pumpu koja mu služi za sve i jednu malu koja stoji u menjaču i služi samo da podmazuje menjač.Ceo sistem mu je pod pritiskom od 10 do 160bara i sve mu radi preko i pomoću hidraulike.Naručio sam sve delove i ima delova koji koštaju 50dinara a ni ostali nisu preterano skupi
Post je spojen: [time]1247080195[/time]

28s3qxc.jpg

Evo par slika

Dosta dobre serije i jako kvalitetni mogu reci traktori za ono vreme kad su se proizvodili i naravno koristili .Dolaze cak na mesto danasnjih 8-ica.Neka te dugo i verno sluzi sa srecom.Evo par slika... :ppozdrav:
1y73f6.jpg

2qwk95h.jpg

qn49oo.jpg

Nazad
Vrh