kombajner
Član
JD je JD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bare je napisao(la):jesu ih dali da ih se proba vozit il su samo tako stajali?vidim da nema nigdje tragova.mislio sam ic al mi se nije dalo zbog kise.bilo sta ljudi?
Bećarina pusta je napisao(la):Fenixe nelupaj gluposti! Indija i Mexico i JD serija 6000, šta trkeljaš nebuloze kad se zna da su traktori iz te serije, pa i iz serija 5020, 5R..., made in Deutchland. Ovi ostali "low price tractors made under John Deere name" su priča za sebe. Nema šanse uspoređivati JD (i Fendta) sa ostalima.
Johny CASE IH je napisao(la):to je jd 5725 i taj model je mexicki i ja sam ga video i sedeo sam u njemu i cuo sam da dosta trosi ali placao ga je 35000evra u kesu a i nasa zadruga ima jd 7820 od 190ks koji je isto mexicki i dobro se pokazao
4640 je 177 KS......evo drzim katalog ispred sebeBare je napisao(la):moj kolega prodaje 4640,160-165ks
Tačno Cicimorić.Naslednik 4630 bukvalno identičan samo sa guad-range menjačem,ojačanom hidraulikom(pomoćni klipovi,6 izvoda hidraulike,klima)cicimoric je napisao(la):4640 je 177 KS......evo drzim katalog ispred sebeBare je napisao(la):moj kolega prodaje 4640,160-165ks
Matić je napisao(la):4630 ima 177ks sa fabričkim motorom a paše mu od 4440 sa 155ks takav ima burazer.4650 je preteča 4755 190ks proizvodjen pre 47-ce isti istacki samo bez kompjutera i elektronike.
Johny CASE IH je napisao(la):a sta sam ja tu sad lupio aa ??kao da model 7820 nije mexicki nego?nasa zadruga ga ima pa kazu da se proizvodi u mexiku pa ako oni lazu lazem i ja po meni je to dobar traktor nema sta ali pre njega su imali kirocva od 240ks pa su ga zamenili ovim jd 7820 od 190 koji se do sada dobro pokazao i vec ima oko 4000sati