John Deere

Mislim da je Panonstib apsolutno u pravu.
Ovo je ipak poljoprivredni forum edukativnog i informativnog karaktera i prema tome treba se truditi da sve te informacije budu sto tacnije jer ovo ipak neko cita.
Lapo je to sto clan foruma kupio takvu traktorcinu i ja mu na tome jos jednom cesttam iz sveg srca. Ovkvi traktori su pusti snovi za veliku vecinu i kad se pojavi u nasem komsiluku i svi smo radoznali kao mali majmuni.
Trebalo bi malo povesti racuna o podacima koje se iznose jer ovako ispada da je vlasnik kupio samo zato sto ima para a ne zato sto voli da se bavi poljoprivredom.
Ja bih jos jednom Banetu pozeleo dug i sretan rad sa ovakvom masinom, ali bi ga posavetovao (na njemu je da oceni da li je savet koristan ili ne) da nije od zgoreg znati ponesto vise osim marke o ovom lepotanu.
Svako dobro i nemojte sta zameriti.

Nemam. Posto sam operisan nesmem da se setam puno pa nemogu ni da slikam. Ali kada ozdravim bice obecavam.

i nakraju niko neume da objasni razlike?
Trebalo bi malo povesti racuna o podacima koje se iznose jer ovako ispada da je vlasnik kupio samo zato sto ima para a ne zato sto voli da se bavi poljoprivredom.

Neće biti da je običan PowerQuad ako je već 24/24!

PowerQuad se inače ugrađuje na traktore serije 6020 SE i ima 16/16 stepeni prenosa, od toga 4 može da se menja bez prekida toka snage, itd., itd. ovo nije to što nama treba.

Ako je broj stepeni prenosa 24/24 onda se tu radi o PowerQuad Plus transmisiji koji se inače i ugrađuje u traktore serije 6030 (Premium i Premium Plus). Stepeni prenosa se ovde menjaju pritiskom na dugme a ne pomeranjem poluge, pa ako još tome dodamo i da promenom stepena prenosa upravlja mikroprocesor... Onda stvarno nema veze kako ćemo ga nazvati, je li tako?

Koga interesuje opširnije, a nije tu samo da bi dizao tenziju, taj će proguglati i naći sebi šta ga interesuje...

Poslednja izmena:
6 Oblasti biras sa kvacilom, a unutar svake oblasti 4 brzine menjas na dugme ili polugom bez kvacila kao na full powerschift menjacu. Tu je i jedina razlika sto se tice rukovanja. Izbor brzine prilagodis teretu koji vuces.

moj jd 6330

xWZ2I.jpg

PowerTech motor 106ks,menjac power rewerser plus 32/16 (plus to je spliter),klima,vazdusno sediste,EHC,auto poteznic,mp3,2 izvoda za hidrauliku,starfire300 navigacija,i 'GRATIS'motorna kosacica jdT40...ma neznam ni ja skoro full oprema.Ko
attachment.php
nplet sa pdv 59000E.Osnovni model je 42000 bez pdv a od opreme nista,ocerupan u kabini same rupe za neke prikljucke.Inace taj 6330 je dosta skuplji ali to je vec sasvim druga serija.

Poslednja izmena:
U cemu je razlika izmedju JD 6930 i 6930 premium? Razumem da je ovo noviji model al da li ima neko savremenije resenje od starog ili je to premium oprema :sta: izvinjavam se ako je u predhodnim porukama ovo spominjano, nisam nasao

Da je malo zanimacije i nije ali je u svakom slučaju bolje sada nego u sred sezone koja predstoji.

U petak 28-og septembra u Service Trening Centru John Deere-a u Titelu odrzace se 6-ti Res Trade vikend pocinje u 10:30h >: ({

Išao je on i sa potrošenim lamelama ali nije preporučljivo a ni pametno tako voziti pa je pao servis.Sve u svemu jednostavno se radi.

Nazad
Vrh