Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neka je sa srecom, i da se naradis sa njim.4wd, pomocno sediste, vazdusno sediste, Powershift menjac 24x24 (po 4 brzine u 6 polja), 3 izvoda hidraulike, klima, kutija za alat...
ja lično nepoznajem ove traktore a verovatno ni veći deo članova ovog foruma tako da ako je dečko i pogrešio mi nebih ni primetili a vi pošto znate da je pogrešio bolje da ste mu poslali PP i objasnili mu pa da se on sam ispravio nego da ga ovako ponižavate pred svima na forumu ja tako razmišljam a vi sada ako smatrate da sam vas uvredio izviniteOd vlasnika sam tražio odgovor jer je on to napisao jer ja za takvu kombinaciju menjača u svom životu nisam čuo.Jeste da sam mlad pa iva vremena i ja nešto da naučim.
Slikacu za sada samo ova
110 ks, 65 000e na sajmu
Moram ovako reci:Zemljače (pošto sam i ja pola Čuruzan)za šta se izvinjavas?Ti zovi taj menjač kako hoćes a ostali neka lupaju glavu o stručnim nazivima i power imenima!Dobro, moja je greska. Izvinjavam se.