Gorski Car
Član
I kod Bakarnog Oksihlorida i kod Cuprozina je ista aktivna materija (bakar iz bakar-oksihlorida). Mene su savetovali 25g na 10l vode. Nije ni puno skup za 100l vode izlazi 800din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako nije skup 8000 po hektaru? funguran ,kocid ,blauvit,nordox,everest ništa od njih neće preći 4500 po hektaruI kod Bakarnog Oksihlorida i kod Cuprozina je ista aktivna materija (bakar iz bakar-oksihlorida). Mene su savetovali 25g na 10l vode. Nije ni puno skup za 100l vode izlazi 800din.
Kako nije skup 8000 po hektaru? funguran ,kocid ,blauvit,nordox,everest ništa od njih neće preći 4500 po hektaru
25 grama je ako se koristi tokom vegetacije, za ovo jesenje treba jača koncentracija i može komotno 50 grama.
Ali kod njih je aktivna materija Bakar Hidroksid
- - - - - - - - - -
Ja se bas nesto preterano i ne razumem u te preparate, ali covek kod koga kupujem hemiju je inzenjer vocarstva. Ranije radio u kombinatu koji ima oko 1000ha pod vocem i privatno se bavi vocarstvom skoro pred penzijom, tako da o njegovom iskustvu ne vredi polemisati. Kad mi on kaze prskaj sa tim ti tim preparatom u toj i toj koncentraciji, ja tako i uradim i nikad ali apsolutno nikad nije bilo nikakvih problema i nikakve greske...
Da mi je rekao 50g na 10l ja bih stavio a i njemu je u interesu da proda vise preparata, ali naprotiv rekao je 25g na 10l vode zavrsava posao...
Dobar ti je kolega pa te je poštedio.
Moje mišljenjeje da ispod 1 % ne treba ni raditi plavo prskanje...
Care u literaturi tako stoji..a ima i logike..1% Mislis 100g na 10lvode? Ko to preporucuje?
Izgleda da si pazario kod Radenka u Kometi,Ja bih zvao Singentu i pitao gde moze da se kupi na veliko. Inace juce sam kupio 1 kg i platio 2090 din. u polj. apoteci u Cacku.