Jecam 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jecam je ove godine bolji od prosle,ocekujem dobar prinos samo da ga sacuva bog.Paso danasnja slika.
eRWpxs6.jpg

I kod mene Paso isto zelen i zdrav, Falkon dobro odradio. Nonijus je krenuo malo da zuti ali je posejan 10 dana ranije

Poslednja izmena:
Danas sam pricao sa drugarom iz Novog Sada radi u RWA Agro i kaze da su negde krenuli danas da skidaju jecam ali ne znam gde tacno, moze neko da nam potvrdi gde su poceli sa zetvom? :)

Pored autput (Novi Sad - subotica ) poznanink mi kaze juce video dase kosi jecam novodno autoput izmedu Backa Topola - Vrbasa video

Pali prvi otkosi jecma po ataru koliko cujem vlaga se krece oko 15% a prinos oko 3 tone po kj.

Poslednja izmena:
Danas skinut stocni jecam nonijus. Predusev soja dva puta tanjirano teskom tanjiracom sejan 9. oktobra predsetveno 100 kg mapa a setvena norma 95 kg u prolrce dobila dve prihrane jednu od 80 kg a drugu od 60 kg dva puta prskana prvi tretman fungicid pesticid i reguator rasta drugi tretman fungicid i insekticid. Prinos 3750 kg (sve tezine su po kj ) Vlaga nije merena jer im merac vlage ne radi :sta:. Ja zadovoljan

Kome predajete stocni jecam jeli imate ugovoreno sa nekim proizvodnju ili ovako pa kome prodate?

Ja predajem sa silosima sa kojim sarađujem, prošle godine su oni radili sa Delta Agrarom, a ove neznam sa kim će...

I mi smo danas skinuli nonijus, prinos 3t po kj. Nisam toliko razocaran sa prinosom (s'obzirom na onaj veliki minus bez sneznog pokrivaca), koliko sam razocaran sa cenom, spominje se 13din..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh