Nije strašno.Kako si počeo post pomislio sam da si prešao 15 tona po ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel malo?????Nije strašno.Kako si počeo post pomislio sam da si prešao 15 tona po ha.
Sa kojom si to cenom zadovoljan ??Danas pokosen jecam 66hl,11.5vlaga+200kg na kvalitet...Na 1jutro je bilo 43metera i sa ovom cenom sam zadovoljan
Na cenu od 15din meni od tog jecma ostane cisto 30 000 jer koliko se ulozi u jecam i kad rodi maximalna cena treba da bude 17-18 ali posto sam ja imao 4tone onda je dosta i 15din...Sa kojom si to cenom zadovoljan ??
Da da priljatelju na svojoj zemlji ti ostane 30000 cisto i to je pitanje dal ti ostalo, a kad uzmes u zakup sta ti ostane 5 dinara nemas ni orbit zvake da kupis nelupetaj vise.Na cenu od 15din meni od tog jecma ostane cisto 30 000 jer koliko se ulozi u jecam i kad rodi maximalna cena treba da bude 17-18 ali posto sam ja imao 4tone onda je dosta i 15din...
Prvo poradi na recniku ako imas kulture a sad racunam malo grublje pa uzmi digitron i saberi...Seme je dzabe,nafta(bacanje vestaka,oranje,spremanje,setva,prskanje,prevoz)-5000din,kombajn placam 5500din,koktel herbicida(bolest,trava,prihrana)-3000din,vestak pod brazdu i prihrana 12000din i sta tu sad nije tacno...I kazem meni cena odgovara i neznam kakav ti problem pravis oko togaDa da priljatelju na svojoj zemlji ti ostane 30000 cisto i to je pitanje dal ti ostalo, a kad uzmes u zakup sta ti ostane 5 dinara nemas ni orbit zvake da kupis nelupetaj vise.
Ovaj kolega i govori istinu i Amazon ti sad pricas kako bi meni bilo dosta 15din da imam prinos 2,5t a ja to nisam ni rekao...Nerazume a zasto sejete a stalno kukate kako kako ne ostaje ni ta slama,i tako svake godine,vec glupo citati komentare na cenu poljoproizvoda