Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dignuće se ali ne puno ,ja sam danas nabro i izmjerio 10,6 i odemo vršiti pa kad smo ušli jedno 10m od lenije a ono stabljika zelena od korjena do klasa(mislim da je zahvaljujući sferi)i dobrano me pripala.Kažem ja kolegi sad ćemo usrat motku međutim kad smo došli kući odnesem ja uzorak i izmjerimo 12,5 tako da nije strašno.I moram da se pohvalim prinosom od 8400 kg po hektaru za poćetak i to na najlošijoj njivi ,sutra idemo na najbolju i pale su gadne opklade .inače u selu prinosi idu rijetko ispod 7 tona po hektaru.Ako je stabljika malo zelena a vlaga zrna 11%... Da li ce se vlaga podici zbog stabljike ili ne?
Derane, da nisi ti danas kosio u Gospodjincima?
Jel kombajn nosi Perkins motor?
Dignuće se ali ne puno ,ja sam danas nabro i izmjerio 10,6 i odemo vršiti pa kad smo ušli jedno 10m od lenije a ono stabljika zelena od korjena do klasa(mislim da je zahvaljujući sferi)i dobrano me pripala.Kažem ja kolegi sad ćemo usrat motku međutim kad smo došli kući odnesem ja uzorak i izmjerimo 12,5 tako da nije strašno.I moram da se pohvalim prinosom od 8400 kg po hektaru za poćetak i to na najlošijoj njivi ,sutra idemo na najbolju i pale su gadne opklade .inače u selu prinosi idu rijetko ispod 7 tona po hektaru.
Nisu baš svi valjda takvi?
Dignuće se ali ne puno ,ja sam danas nabro i izmjerio 10,6 i odemo vršiti pa kad smo ušli jedno 10m od lenije a ono stabljika zelena od korjena do klasa(mislim da je zahvaljujući sferi)i dobrano me pripala.Kažem ja kolegi sad ćemo usrat motku međutim kad smo došli kući odnesem ja uzorak i izmjerimo 12,5 tako da nije strašno.I moram da se pohvalim prinosom od 8400 kg po hektaru za poćetak i to na najlošijoj njivi ,sutra idemo na najbolju i pale su gadne opklade .inače u selu prinosi idu rijetko ispod 7 tona po hektaru.
Koliko smo se zeznuli ,,odokativnom" metodom tj. procenom roda ječma ...Juče ovršen NS 525 pivarac , vlaga 11,6%
Prinos 3,5-4 t/kj