Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prije sijao jecam za stoku , 10 godina jednu OS sortu , jako dobro rodila , niska ali volela da polegne, nije padala na zemlju ali je polegala , presao na neku BC sortu preko metra rasla i nije polegala a mozda i veci prinos imala , tako da nije ni sve do visine, obje sorte 2 reda zrna u klasu .Oboreni su i ovde mnogi ječmovi a mnogi i stoje lepo.Nije isto ako mu je genetika takva da ne raste više od 80-90 cm ili ako ode na metar ipo visine, tu mu je zapečaćena sudbina bez obzira na sve.
stocniPivski-stočni?
svaka cast ljudimaČujem da su kod nas počeli da skidaju ječam prinosi su od 44-55m. Ja moj neću skidati sigurno još jedno 10 dana
zbog zaperaka ili?mi vec 3dan usluzno i zasad se prinosi vrte tu od 25-30m po jutru prosek i to kod dobrih domacina i na njivama gde smo u normalnim godinama skidali 50-55m.ovo je sve sa njiva gde nije bilo polega a sto se tice polega taj se nece moci vrsit kod nas do kraja juna