Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi bilo lose da se isprska regulatorom, zavisi od zemlje i količine djubriva, ume da naraste bas visokoKakav je Grand po pitanju poleganja?
Pa nemora ni jedan, samo umreti se mora.Pivski jecam ne mora da se prska regulatorom.
Ja govorim za ove nove pivske sorte. Znacajno su nize od stocnih. Regulatorom ako se radi pivski bude bas nizak, ni 50 cm. Stocni bude 20 cm vislji. Imao sam ih uporedo na istoj njivi pa znam.Pa nemora ni jedan, samo umreti se mora.
Nekada kada sam sejao pivarac za jednu firmu, sorta bila Nectaria radilo se bez regulatora. Izrastao je u visinu preko haube ferge 359 i do kraja uvek prigrlio crnu zemlju. I uvek se radilo sa minimalno azota u prihrani, po nmin analizi.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
kod nas gore Grand je sigurno jedan od boljih jecmovaGde ga uzeh onda,bio skuplji od ostalih. Dodouse ovde i ne nabavljaju puno izbora. Nisam nikad prsao regulatorom,praticu ovde neko od vas kad to uradi pa da probam i sam.
Bingo recimo 40 meteri po jutru daje i kada se baš i ne poklope sve kockice.kod nas gore Grand je sigurno jedan od boljih jecmova
na boljoj zemlji ako se malo vreme poklopi tuce 40m kao od sale
svaka vama cast na tim prinosimaBingo recimo 40 meteri po jutru daje i kada se baš i ne poklope sve kockice.
Kada se poklope ladno ide oko 5,5 tona.
Nevidim šta je agresivno u mom prošlom postu, pa bih te molio da pojasniš. Inače se nalazim u Zrenjaninu, pisao sam već par puta.svaka vama cast na tim prinosima
nikad niko u zivotu kod nas nije prebacio 5 tona kod nas(osim ovih sto lazu),menjao sam od NS 582,noniusa,lg paso,lg casting,rwa sandra,etincel od akseriala itd itd
poslednej 2 ili 3 godine sejem bosut BC
neznam odakle si zvanicno jer pise banat al po postovima si mnogo agresivan
evo ti postPa nemora ni jedan, samo umreti se mora.
Nekada kada sam sejao pivarac za jednu firmu, sorta bila Nectaria radilo se bez regulatora. Izrastao je u visinu preko haube ferge 359 i do kraja uvek prigrlio crnu zemlju. I uvek se radilo sa minimalno azota u prihrani, po nmin analizi.
Opet ne vidim šta je agresivno. Narodna poslovica "samo umreti se mora" koja je 1000% tačna, ostalo u postu moje lično iskustvo...opet kazem
svaka vam cast na prinosima
kad kazu 10k ili vise cena jutra onda kuknjava
ocigeldno da nesto ima i do zemlje i padavina
evo ti post
mozda sam pogresno procitao
Ja posejao Etincel na jednu parcelu. Kako si prosaosvaka vama cast na tim prinosima
nikad niko u zivotu kod nas nije prebacio 5 tona kod nas(osim ovih sto lazu),menjao sam od NS 582,noniusa,lg paso,lg casting,rwa sandra,etincel od akseriala itd itd
poslednej 2 ili 3 godine sejem bosut BC
neznam odakle si zvanicno jer pise banat al po postovima si mnogo agresivan
na izgled fantazijaJa posejao Etincel na jednu parcelu. Kako si prosao