Ječam 2022-23

Мораш га прихранити изгубићеш већи део рода ако изостане прихрана

Pozdrav , priharnio sam jecam 1kg na ar ureje a u osnovnoj je islo oko 1,5 kg 3x15 zućkast je fino dosta, da li da mu radim drugu prihranu strah me od poleganja posto je moravska zemlja i predusev je krompir bio sta mislite sorta bc srećko

Ни мој није бољи, али ја се не предајем. 😁

5axoJ1j.jpg

B2mVjBm.jpg

VB9cGEm.jpg

Carmina, посејано око 185 kg/ha 10. октобра. Предусев кукуруз (силиран), извучена осока и затањирано.

Гледајући њиве са јечном у пољу, по боји може да се одреди кад је који сејан: што жуће, то је раније; што зеленије, то је касније.
Jel se izvukao ovaj?

Jel se izvukao ovaj?
Није ни бољи ни гори, јуче сам га обилазио.

Спремио сам ђубриво за сутра, за пробу један део ће ићи АН, остали већи део КАН. Обележићу где је шта па ћу пратити има ли икакве разлике.

Ječam bc srećk, oporavio se bio je bas žut ali ostalo je ovde onde zutilo, prikrana 110 kg ujeje na hdktar drugu nacu da radim hoce da polegne
f5b33e7e4044c4f4748d04bb01fe437c.jpg
b6e5f3ae1ad9cfdfdb6573afec4ec715.jpg

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Ostalo mi je hemije od pšenice od pre dve godine, Duet ultra, Sekator i regulator. Da li uraditi pre ovog zahlađenja sa fungicidom i regulatorom, a korove malo kasnije raditi? Ili sve odjednom izmiksati i uraditi ovih dana. I da li mogu Duet ultra u oba tretmana?

Nazad
Vrh