Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da ubacuju ,to im je najjeftinije samo je pitanje koje žitarice kukuruz u kom procentu...itd.Nema opcije da se žitarice zamene u sladarstvu.
Naravno da otkupljujujbg znam čoveka koji seje 100 ha semenske za sladaru pa posle on ugovara sa proizvođaćima itd.
Od 100 ha semenske ,prosečnog roda,dorađene može 1500-2000 ha da se poseje. A računaj koliko je to kg ima tu piva više nego što misliš.
A valjda će u budućnosti i kod nas zaživeti craft malting pa će svako regija imati nekog svog lokalnog sladara koji će snadbevati isto tako lokalne zanatske pivare.
Pitaj konkretno šta te interesuje,vidim da bi malo izokola.Sladarstvo je cela tehnologija nije namočiš ječam i teraj.Ako izuzmemo da je proizvodnja slada izmonopolisana kao sto rece jedan clan u prethodnim porukama, ima li jos neke prepreke za male sladare? Skupa tehnologija na primer?
Moj ce od nedelje izvlatati ceo. Ja sam planirao ovih dana da idem sa duet ultra i insekticid neki. Prvi tretman bio oko 25 marta,bumper,cerone i sekator.Ja cu raditi od nedelje opera max, prvi tretman je bio 18-19.mart priaxor i medaxtop
Odradjen danas drugi tretman fungicidom i koroviDa li radite drugi tretman jecma i sa kojim fungicidom?