Milan BMK je napisao(la):Poštujem sve savete, a literaturu sam čitao.....moj odgovor je: Praksa je mnogo bitnija...!![]()
Prepelicama se bavim vise od 10 godina i vec pet godina sam u upravnom odboru udruzenja za zastitu i odgoj divljih ptica, toliko sto se prakse tice a ti citaj i dalje svakojake forume i puno srece (trebace ti
) posto znanja kako vidim i nemas

Post je spojen: [time]1298845324[/time]
_________________________________________________Pusti Milana da uci na svojim greskama kao sto sam i ja, tako ce biti najboljezigihard je napisao(la):eee ljudi polako bez prepirke kao sto vidite mora na tone da pravis da bih imao recepturupa zar je tolika tajna u meduvremenu sam saznao da je hrana za fazane najpribliznija u svakom slucaju hvala Dzonku na svom objasnjenju al sam shvatio da svaki odgajivac ima svoju recepturu za pravljenje hrane naravno imaju dosta prepelica i da se ne isplati kupovati dzakcice od 10kg.kao sto radim ja a i u pravu ste nema potrebe za nekim zaludivanjem kad si mali (odgajivac)stace ti da znas sve,Milane praksa je majka i najbitnija stavka a za svetlo smatram da je Dzonko u pravu 100%sto je i logicno,ja sam u predhodnoj poruci naglasio da mi je bitno njihovo zivljenje pa onda jaja,hvala

Receptura nije tajna, koncentrat za fazane im je najpriblizniji to si u pravu i slobodno im daj samo je i njega tesko nabaviti. Ja ga uzimam u Temerinu